Besef jij wel wat je allemaal met jou mobiele telefoon kan?

Geplaatst op 21 March 2022 - 20:48

Slimme deurbel

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je je veilig voelt in je eigen huis. Met een slimme deurbel kan je elk moment zien wie er aanbelt vanaf je telefoon! Nooit meer in het donker angstig zijn over wie er nou zomaar voor de deur staat. Daarnaast kan je ook communiceren met degene die voor de deur staat.

 

Veilig slim huis

Er zijn nog meer manieren om je huis zo veilig & slim mogelijk te maken. Deze mogelijkheden zijn allemaal te besturen met je telefoon. Door deze functies kun je je veilig voelen wanneer je thuis en de deur uit bent! Dit zijn de andere opties om je huis veiliger te maken op een slimme manier:

  • Slim slot
  • Slimme camera’s
  • Slim alarmsysteem

Temperatuur gemakkelijk regelen

Iedereen kent wel het vreselijke gevoel dat je ‘s ochtends wakker wordt of ‘s avonds thuis komt in een ijskoud huis. Daarnaast kent iedereen waarschijnlijk wel het balende gevoel wanneer je thuis komt en de verwarming de hele dag voor niks heeft staan loeien. Gelukkig kan dit allemaal opgelost worden met slimme thermostaten. Met deze thermostaten regel je gemakkelijk vanaf je smartphone hoeveel graden het wanneer moet worden in je huis.

Gemakkelijk een sfeervol huis

Naast dat het veilig maken van je huis erg belangrijk is, wilt iedereen natuurlijk ook in een gezellig huis wonen! Gelukkig kan dit ook even makkelijk. De fijne sfeerverlichting in uw huis is met één knop in je telefoon zo geregeld. Een lamp veel verschillende kleuren en sterktes aannemen, zonder daarvoor van de bank af te komen. Wat extra bij kan dragen aan een sfeervol huis zijn dichte gordijnen. Dit kan wederom rustig vanaf de bank geregeld worden. 

 

Kortom, in het huidige drukke leven wat iedereen nu heeft is het heerlijk als je je niet bezig moet houden met stomme huishoudelijke klusjes. Alles in één keer met al het gemak geregeld vanaf je telefoon. Een veilig, slim & sfeervol huis, wie wilt dat nou niet?

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Waarschuwing vervangen onderdelen? Geen stress!
Apple's iOS 13 introduceerde een waarschuwing voor vervangen onderdelen in iPhones, wat kritiek opleverde vanwege de beperkingen op reparaties door derden. Remarketed benadrukt hun inzet voor kwaliteit en duurzaamheid, ondanks Apple's beperkingen. Met de EU's Right To Repair-beweging groeit de hoop op meer reparatievrijheid en duurzame praktijken.
De 5 coolste Apple gadgets die jouw devices naar een hoger niveau tillen
In deze blog worden vijf Apple gadgets belicht die je technologie-ervaring verbeteren. De Rolling Square Edge Pro Tablet Kit voor multitasking, de Side Kick kabelorganizer, Nillkin Anti-Bluelight Screenprotector voor iPad, Ntech Universele Tablethouder voor in de auto, en de Anker 622 MagSafe Draadloze Powerbank voor iPhone 12 en 13. Ideaal voor productiviteit en comfort onderweg.
Refurbished apparaten voor het gezin: waarom het een slimme keuze is.
Refurbished apparaten zijn een budgetvriendelijke, duurzame en betrouwbare keuze voor gezinnen. Ze bieden aanzienlijke kostenbesparingen, zijn grondig getest, dragen bij aan milieuvermindering en komen met gezinsvriendelijke garanties, waardoor ze een ideale optie zijn voor het moderne gezinsleven.
Top 5 refurbished iPhone