Besef jij wel wat je allemaal met jou mobiele telefoon kan?

Geplaatst op 21 March 2022 - 20:48

Slimme deurbel

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je je veilig voelt in je eigen huis. Met een slimme deurbel kan je elk moment zien wie er aanbelt vanaf je telefoon! Nooit meer in het donker angstig zijn over wie er nou zomaar voor de deur staat. Daarnaast kan je ook communiceren met degene die voor de deur staat.

 

Veilig slim huis

Er zijn nog meer manieren om je huis zo veilig & slim mogelijk te maken. Deze mogelijkheden zijn allemaal te besturen met je telefoon. Door deze functies kun je je veilig voelen wanneer je thuis en de deur uit bent! Dit zijn de andere opties om je huis veiliger te maken op een slimme manier:

  • Slim slot
  • Slimme camera’s
  • Slim alarmsysteem

Temperatuur gemakkelijk regelen

Iedereen kent wel het vreselijke gevoel dat je ‘s ochtends wakker wordt of ‘s avonds thuis komt in een ijskoud huis. Daarnaast kent iedereen waarschijnlijk wel het balende gevoel wanneer je thuis komt en de verwarming de hele dag voor niks heeft staan loeien. Gelukkig kan dit allemaal opgelost worden met slimme thermostaten. Met deze thermostaten regel je gemakkelijk vanaf je smartphone hoeveel graden het wanneer moet worden in je huis.

Gemakkelijk een sfeervol huis

Naast dat het veilig maken van je huis erg belangrijk is, wilt iedereen natuurlijk ook in een gezellig huis wonen! Gelukkig kan dit ook even makkelijk. De fijne sfeerverlichting in uw huis is met één knop in je telefoon zo geregeld. Een lamp veel verschillende kleuren en sterktes aannemen, zonder daarvoor van de bank af te komen. Wat extra bij kan dragen aan een sfeervol huis zijn dichte gordijnen. Dit kan wederom rustig vanaf de bank geregeld worden. 

 

Kortom, in het huidige drukke leven wat iedereen nu heeft is het heerlijk als je je niet bezig moet houden met stomme huishoudelijke klusjes. Alles in één keer met al het gemak geregeld vanaf je telefoon. Een veilig, slim & sfeervol huis, wie wilt dat nou niet?

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone