Besef jij wel wat je allemaal met jou mobiele telefoon kan?

Geplaatst op 21 March 2022 - 20:48

Slimme deurbel

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je je veilig voelt in je eigen huis. Met een slimme deurbel kan je elk moment zien wie er aanbelt vanaf je telefoon! Nooit meer in het donker angstig zijn over wie er nou zomaar voor de deur staat. Daarnaast kan je ook communiceren met degene die voor de deur staat.

 

Veilig slim huis

Er zijn nog meer manieren om je huis zo veilig & slim mogelijk te maken. Deze mogelijkheden zijn allemaal te besturen met je telefoon. Door deze functies kun je je veilig voelen wanneer je thuis en de deur uit bent! Dit zijn de andere opties om je huis veiliger te maken op een slimme manier:

  • Slim slot
  • Slimme camera’s
  • Slim alarmsysteem

Temperatuur gemakkelijk regelen

Iedereen kent wel het vreselijke gevoel dat je ‘s ochtends wakker wordt of ‘s avonds thuis komt in een ijskoud huis. Daarnaast kent iedereen waarschijnlijk wel het balende gevoel wanneer je thuis komt en de verwarming de hele dag voor niks heeft staan loeien. Gelukkig kan dit allemaal opgelost worden met slimme thermostaten. Met deze thermostaten regel je gemakkelijk vanaf je smartphone hoeveel graden het wanneer moet worden in je huis.

Gemakkelijk een sfeervol huis

Naast dat het veilig maken van je huis erg belangrijk is, wilt iedereen natuurlijk ook in een gezellig huis wonen! Gelukkig kan dit ook even makkelijk. De fijne sfeerverlichting in uw huis is met één knop in je telefoon zo geregeld. Een lamp veel verschillende kleuren en sterktes aannemen, zonder daarvoor van de bank af te komen. Wat extra bij kan dragen aan een sfeervol huis zijn dichte gordijnen. Dit kan wederom rustig vanaf de bank geregeld worden. 

 

Kortom, in het huidige drukke leven wat iedereen nu heeft is het heerlijk als je je niet bezig moet houden met stomme huishoudelijke klusjes. Alles in één keer met al het gemak geregeld vanaf je telefoon. Een veilig, slim & sfeervol huis, wie wilt dat nou niet?

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De ‘Shot on iPhone’ challenge
De ‘Shot on iPhone’ challenge is in het leven geroepen door Apple. De reden hiervan was dat de camera’s zo goed zijn dat er spectaculaire beelden vastgelegd kunnen worden.
Ontdek de verborgen functie van het iPhone Apple-logo als geheime knop
Apple's iOS software biedt verschillende handige functies, waaronder onze favoriete: Back Tap. Hiermee kan het Apple-logo op de achterkant van je iPhone worden geprogrammeerd als een geheime knop, waardoor je jouw telefoon nog handiger kunt gebruiken.
Hoe kun je bewuster omgaan met de schermtijd van je kinderen?
Het is voor veel ouders een dagelijks terugkerend dilemma: je zoon of dochter brengt het liefst urenlang door op de smartphone, terwijl je als ouder liever zou willen dat je kind eens een interessant boek leest of met andere kinderen buiten speelt.
Top 5 refurbished iPhone