Refurbished iPhone 11 Pro

Wil je de refurbished iPhone 11 Pro kopen? Koop dan met de Zekerheden van Remarketed. Als je onderdeel wordt van de Remarketed Family, profiteer je van vele voordelen. Waaronder 5% korting op alle je volgende aankopen. 3 jaar garantie (i.p.v. 2 jaar). En de beste lifehacks voor je nieuwe iPhone... Waar wacht je nog op :)

1.159,-
nieuwprijs
479,-
iPhone 11 Pro 64GB Zilver
479,-
Bekijken

59% korting

1.159,-
nieuwprijs
479,-
iPhone 11 Pro 64GB Goud
479,-
Bekijken

59% korting

1.159,-
nieuwprijs
479,-
iPhone 11 Pro 64GB Zwart
479,-
Bekijken

59% korting

1.159,-
nieuwprijs
499,-
iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green
499,-
Bekijken

57% korting

1.329,-
nieuwprijs
549,-
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
549,-
Bekijken

59% korting

1.329,-
nieuwprijs
549,-
iPhone 11 Pro 256GB Zilver
549,-
Bekijken

59% korting

1.329,-
nieuwprijs
549,-
iPhone 11 Pro 256GB Goud
549,-
Bekijken

59% korting

1.329,-
nieuwprijs
549,-
iPhone 11 Pro 256GB Zwart
549,-
Bekijken

59% korting

1.599,-
nieuwprijs
629,-
iPhone 11 Pro 512GB Midnight Green
629,-
Bekijken

61% korting

1.599,-
nieuwprijs
629,-
iPhone 11 Pro 512GB Goud
629,-
Bekijken

61% korting

1.599,-
nieuwprijs
629,-
iPhone 11 Pro 512GB Zilver
629,-
Bekijken

61% korting

1.599,-
nieuwprijs
629,-
iPhone 11 Pro 512GB Zwart
629,-
Bekijken

61% korting

De iPhone 11 Pro was misschien wel de meest gewilde smartphone tijdens de lancering destijds. Het is een Pro-model, dat daarmee sneller is dan bijvoorbeeld de gewone iPhone 11 en de iPhone XS. Tegelijkertijd is het formaat min of meer hetzelfde gebleven, dus ligt de smartphone geweldig in de hand.

Ondertussen zorgen wij er met de refurbished smartphones voor dat je een lage prijs betaalt. Het toestel is zo goed als nieuw. Apple geeft standaard maar 2 jaar garantie, dus die is in de meeste gevallen verlopen. Toch kun je op onze technici vertrouwen, en kies je voor een smartphone zo goed als nieuw. Het is haast een nieuwe iPhone. Daarmee weet je zeker dat het aan de kwaliteit van de onderdelen en het toestel als geheel niet zal liggen.

iPhone 11 Pro met een nieuwe batterij

Je kiest met de refurbished iPhone 11 Pro voor een goede smartphone, waarmee je bovendien het milieu minder belast. Wij combineren de hoogste kwaliteit met een iPhone die al een paar jaar mee gaat. Daarvoor kijken we de Apple iPhone grondig na, vervangen we de onderdelen die daaraan toe zijn en maken we de telefoon helemaal schoon. Bovendien kun je erop rekenen dat we altijd een nieuwe accu plaatsen. Zo weet je zeker dat ook die optimaal presteert, voor een langere accuduur dan jij waarschijnlijk zou verwachten.

Het scherm van de iPhone 11 Pro is 5,8 inch groot. Dankzij de OLED-technologie is zwart echt zwart en knallen de andere kleuren eruit. Verder beschikt de smartphone natuurlijk over Face ID om de telefoon met jouw gezicht te ontgrendelen en zit er een razendsnelle A13 Chip in. In vergelijking tot de iPhone XS houdt de accu het toch 4 uur langer vol, zodat je daar lekker lang gebruik van kunt blijven maken.

De refurbished iPhone is beschikbaar met 64GB, 256GB of zelfs 512GB geheugen. In alle gevallen gebruik je het nieuwste iOS-besturingssysteem van Apple. Bovendien heb je sinds 2019 nog minimaal 5 jaar recht op gratis updates naar de nieuwe software, zodat je daar voorlopig mee vooruit kunt. Ten slotte heeft de camera een speciale nachtmodus gekregen en kun je de iPhone 11 gewoon draadloos opladen dankzij het design met matglas.

Wat betekent refurbished?

Bij ons betekent refurbished eigenlijk ‘zo goed als nieuw’. We doen er alles aan om de smartphone weer helemaal als nieuw te maken, zodat jij daar optimaal plezier van hebt. Je profiteert daarmee bij ons van 3 belangrijke voordelen:

   • iPhone 11 met een nieuwe batterij
   • Professioneel gereinigd
   • 14 dagen uitproberen

1. iPhone 11 Pro met een nieuwe batterij

De iPhone 11 Pro die je bij ons koopt krijgt standaard een nieuwe batterij. Dat is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een gebruikt toestel, omdat de batterij in de loop der tijd achteruit gaat. Dankzij de nieuwe accu heb je daar geen last van. In plaats daarvan gaat de smartphone lekker lang mee, zodat je die kunt gebruiken zoveel je wilt.

2. Professioneel gereinigd

Voordat we jou een refurbished smartphone verkopen zullen we die natuurlijk grondig reinigen. Dat betekent dat we het toestel van buiten helemaal schoonmaken. En dat doen we natuurlijk ook van binnen. Jij hebt geen last van opgehoopt stof en ander vuil of zelfs vocht. In plaats daarvan ziet de smartphone er van binnen én van buiten weer als nieuw uit.

3. 14 dagen uitproberen

En ben je toch nog niet helemaal overtuigd, maar wil je het eigenlijk wel een keer proberen? Je mag de refurbished iPhone 11 Pro gewoon een tijdje uitproberen. Sterker nog, je krijgt van ons 14 dagen de tijd. In die periode mag je zelf ervaren of de telefoon inderdaad als nieuw werkt en of je die dus wilt houden. 

Zo werken we bij Remarketed

We hebben bij Remarketed al jarenlang ervaring met de verkoop van refurbished iPhones. Daarom weten we precies hoe de Apple smartphones in elkaar zitten en wat we moeten doen om je die weer zo goed mogelijk aan te bieden. We hebben ons proces geoptimaliseerd, aan de hand van 4 duidelijke stappen voor iedere smartphone:

   1. Grondige controle door technici
    Zodra we een iPhone 11 Pro ontvangen gaat die direct naar onze technici. Zij weten hoe de smartphones in elkaar zitten, wat er belangrijk is en waar de kwetsbaarheden zitten. Aan de hand daarvan controleren ze de werking van de smartphone, inclusief alle bijzondere functies waar jij waarschijnlijk naar op zoek bent. Ook controleren ze of bijvoorbeeld het scherm goed werkt en of er geen sprake is van bijvoorbeeld dode pixels. In totaal controleren we maar liefst 79 punten.
   2. Renovatie en vervanging
    Op basis van de controle wordt duidelijk of de iPhone voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die we hanteren. Pas als dat het geval is zullen we die klaarmaken voor de nieuwe verkoop. In andere gevallen vervangen we de onderdelen die helaas defect zijn. En staat een onderdeel op het randje van een defect? Ook dan vervangen we dat meteen, zodat jij kunt vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Op die manier werkt de iPhone 11 Pro daadwerkelijk weer als nieuw.
   3. Volledige reiniging
    Zodra de smartphone hersteld is in de oorspronkelijke staat zullen we die zowel van buiten als van binnen nog eens grondig weinigen. We verwijderen stof en vuil, tot en met de vingerafdrukken op de body. Op die manier lijkt het net of de Apple iPhone net uit de verpakking komt, en je daarvoor dus naar de Apple Store bent geweest. Wij maken van jouw aankoop een feestje, voor een nieuwe smartphone waar je ontzettend trots op kunt zijn.
   4. Refurbished iPhone 11 Pro: als nieuw
    Het resultaat? Een refurbished iPhone 11 Pro die weer als nieuw is. En dat bedoelen we in alle opzichten. De telefoon ziet er weer als nieuw uit, alle onderdelen werken en de accu is zelfs helemaal nieuw. Zo kun je optimaal gebruik maken van de belangrijkste functies en gaat de telefoon lekker lang mee. Het zijn een paar van de garanties waarmee we ervoor zorgen dat jij zoveel mogelijk plezier zal hebben van de refurbished telefoon die je aanschaft.

Refurbished iPhone 11 Pro kopen

Dus wil je een refurbished iPhone 11 Pro kopen en zoek je naar het beste adres om dit te doen? Wij begrijpen dat het misschien spannend is om op die manier een gebruikte smartphone aan te schaffen. Daarom doen we de technische controle, vervangen we de defecte onderdelen en maken we alles netjes voor je schoon. Ook vervangen we om die reden standaard de accu, waarmee we voorkomen dat de batterij onverwacht snel leeg zal zijn als je de telefoon gaat gebruiken. En bestel je de iPhone 11 Pro voor 23:59 uur? Wij zorgen ervoor dat je die de volgende (werk)dag al in huis hebt, zoals je dat ook bij een nieuw toestel  gewend bent.