Refurbished iPhone XS Max

Wil je de refurbished iPhone XS Max kopen? Koop dan met de Zekerheden van Remarketed. Als je onderdeel wordt van de Remarketed Family, profiteer je van vele voordelen. Waaronder 5% korting op alle je volgende aankopen. 3 jaar garantie (i.p.v. 2 jaar). En de beste lifehacks voor je nieuwe iPhone... Waar wacht je nog op :)

Ontdek de iPhone XS Max bij Remarketed: grootformaat luxe en prestatie

Beleef de grootse ervaring van de iPhone XS Max, nu verkrijgbaar bij Remarketed. Sluit je aan bij de Remarketed Family voor exclusieve voordelen zoals kortingen en uitgebreide garantie. Duik in de wereld van de iPhone XS Max en ontdek wat het te bieden heeft.

Omschrijving van de specs

De iPhone XS Max is een krachtige fusie van technologie en design. Uitgerust met de A12 Bionic-chip, staat het garant voor snelle en efficiënte prestaties. Het toestel beschikt over een indrukwekkend 6,5-inch Super Retina HD OLED-display, perfect voor een rijke kijkervaring. De dubbele 12MP-camera's aan de achterkant bieden geavanceerde fotografie, terwijl de 7MP TrueDepth-camera aan de voorkant ideaal is voor selfies en FaceTime. Met functies zoals Face ID, draadloos opladen, en IP68 water- en stofbestendigheid, is de iPhone XS Max zowel krachtig als duurzaam.

Praktische voorbeelden: wat kun je ermee doen?

De iPhone XS Max is ideaal voor multimedia-liefhebbers en professionals. Het grote scherm leent zich uitstekend voor het bekijken van films, het spelen van games, en het bewerken van foto's en video's. Gebruik de krachtige camera's voor het vastleggen van professionele foto's en 4K-video's. De efficiënte prestaties maken multitasking en het gebruik van veeleisende apps een fluitje van een cent.

Voor- en nadelen van de iPhone volgens gebruikers (+bron)

Gebruikersbeoordelingen op websites zoals TechRadar en Apple's website benadrukken de voordelen van de iPhone XS Max, zoals het grote en heldere scherm, de uitstekende camera's en de algehele snelle prestaties. De langere batterijduur vergeleken met kleinere modellen wordt ook gewaardeerd. Kritieken betreffen vooral de hoge prijs en de grootte, die voor sommige gebruikers te omvangrijk kan zijn.

Vergelijking met iPhone 8 Plus en iPhone X

Ten opzichte van de iPhone 8 Plus biedt de XS Max een significant beter OLED-scherm, een krachtigere processor en geavanceerdere camera's. In vergelijking met de iPhone X biedt de XS Max een groter scherm, verbeterde batterijduur en geoptimaliseerde prestaties dankzij de A12-chip. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een groot scherm en top-of-the-line functies, is de iPhone XS Max een duidelijke stap voorwaarts.

Voordelen lid worden Remarketed Family

Als lid van de Remarketed Family geniet je van vele voordelen. Je ontvangt 5% korting op alle aankopen, inclusief de iPhone XS Max, wat een significante besparing betekent. Profiteer ook van een verlengde garantie van 3 jaar, wat extra gemoedsrust biedt. Leden hebben toegang tot exclusieve tips en adviezen om het meeste uit hun iPhone te halen. Sluit je aan bij de Remarketed Family en ervaar deze unieke voordelen zelf!