background collection

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished, we horen het steeds vaker voorbij komen. En terecht! Het wint op dit moment aan populariteit, en daar zijn alle redenen toe. Toch is het voor veel mensen nog niet helemaal duidelijk wat een refurbished toestel nu precies is. Om die reden maken wij daar vandaag voor eens en altijd een einde aan.

Testen
Controleren
Al onze iPhones worden bij binnenkomst door onze technici gecontroleerd.
Testen
Renoveren
Wanneer er defecte onderdelen zijn, worden deze vervangen voor nieuwe.
Testen
Reinigen
Wanneer het toestel 100% technisch in orde is, wordt hij na een controle volledig gereinigd.
Testen
Verkoopklaar
Aan het einde van dit proces is het toestel weer als nieuw en klaar voor de volgende gebruiker!

Onze expert legt het uit

Wekelijks worden er duizenden producten refurbished. Maar hoe doen we dat nou precies? Onze refurbishment manager legt het je uit!

Wat zijn refurbished iPhones?

Refurbished Apple iPhones zijn toestellen die eerder gebruikt zijn. Bij binnenkomst worden alle iPhones gecontroleerd (op 79 verschillende punten) door onze ervaren Apple specialisten. De binnen- en buitenkant wordt hierbij meegenomen. De iPhone wordt schoongemaakt.

Natuurlijk pakken we de hardware van de tweedehands iPhone aan. Maar daarnaast richten we ons ook op de software die op het toestel staat. Deze software updaten we waardoor de iPhone het weer goed doet. Waar nodig wordt de iPhone voorzien van nieuwe onderdelen. Hierdoor doet deze het weer naar behoren. Net zo goed als een gloednieuwe iPhone!

Na een opknapbeurt van onze ervaren Apple specialisten, zijn de Apple refurbished smartphones weer zo goed als nieuw. Op deze manier krijg je een perfect werkende Apple iPhone, die niet van nieuw te onderscheiden is. Een refurbished iPhone is daarom dan ook geen tweedehands iPhone of een zomaar gebruikte iPhone.

Op deze manier geven we bij Remarketed.nl de Apple iPhone toestellen een tweede leven. Het mooie is dat je de service, kwaliteit én garantie krijgt waar Apple wereldwijd om bekend staat. Het is een pure win-win situatie! Jij bespaart honderden euro’s én het is ook nog eens beter voor het milieu. Een iPhone kopen, is dus in meerdere opzichten een perfect plan!

Waar komt de term refurbished vandaan?

Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Reviseren is het controleren en zo nodig corrigeren van machines of documenten. Bij ons betekent dit het controleren en corrigeren van iPhone toestellen!

De werking, batterijduur en software zijn gecontroleerd. Alle niet werkende onderdelen worden vervangen. Een refurbished iPhone werkt dan ook net zo goed als een nieuwe iPhone, én is niet van een nieuw toestel te onderscheiden.

Bij veel refurbished aanbieders kan je refurbished toestellen niet zonder abonnement bestellen. Remarketed daarentegen verkoopt alleen maar losse toestellen. Hierdoor kunnen we zowel particuliere- als zakelijke klanten tegemoet komen.

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een fraai principe. Naast het feit dat het goedkoper is dan nieuwe Apple iPhone én tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardige telefoons zijn, levert het je vele voordelen op. De grootste voordelen van een refurbished iPhone van Remarketed.nl:
Perfecte condities
Geheugen
Qua geheugen heb je een zeer ruime keuze uit verschillende grootte. Zo kan je kiezen uit een Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 32GB, Apple iPhone 64GB, Apple iPhone 128GB.
Gloednieuwe binnen- en buitenkant
Het toestel is voorzien van een nieuwe binnen- en buitenkant. Zo ben je 100% verzekerd van een perfect werkend toestel.
Sterke batterij
Jouw iPhone is vergelijkbaar met een marathonloper. Je hebt urenlang plezier van het toestel.
Altijd de beste service
Supersnelle bezorging
Bij het kopen van een refurbished iPhone vóór 23:59 uur besteld, dan ontvang je dit artikel de volgende dag. Netjes gesealed en in de doos! Binnen 24 uur geheel kosteloos bezorgd. Het is meer dan alleen maar een iPhone kopen, je koopt ook geweldige service.
Stevige garantie
Een gevoel van garantie is prettig. Remarketed.nl zorgt ervoor dat altijd 2 jaar garantie (24 maanden garantie) op elk toestel hebt. Dit is uiteraard inclusief gratis vervangservice.
Professioneel gereviseerd
Jouw iPhone is gereviseerd door ervaren Apple specialisten op 79 verschillende punten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jij een perfect werkende iPhone ontvangt.
De goedkoopste oplossing
Geen vaste kosten
Met onze losse toestellen heb je alle vrijheid om een abonnement te kiezen wat je wilt. Geen vaste kosten, geen torenhoge tarieven, maar de ruimte om rustig een keuze te maken. Ideaal voor particuliere en zakelijke klanten.
Flinke besparing
Je bespaart honderden euro’s, terwijl een refurbished product niet van nieuw te onderscheiden is. Je ontvangt een smartphone die letterlijk als nieuw is.
Niet goed, geld terug
Je hebt de mogelijkheid om geheel gratis jouw nieuwe telefoon te retourneren binnen 14 dagen.

Verschil tussen refurbished iPhones en tweedehands iPhones

Voordelen van een refurbished iPhone

 • Gecontroleerd op 79 punten
 • Batterij van minimaal 85%
 • 100% functioneel
 • Niet van nieuw te onderscheiden (hooguit een klein krasje)

Tweedehands iPhones (via Marktplaats bijv.)

 • Geen professionele controles
 • Geen zekerheid over de batterij
 • Geen zekerheid dat alle functies naar behoren werken
 • Mogelijk zeer zichtbare krassen
 • Geen garantie

Wij bieden refurbished smartphones iPhones aan in twee gebruikscategorieën:

- Uitstekend
- Zeer goed

Benieuwd naar de verschillen in deze categorieën? Lees onze productcondities.

Refurbished iPhone bestellen

Het bestelproces van Remarketed.nl is heel eenvoudig. Je maakt een keuze uit het ruime aanbod aan refurbished iPhones. Vanuit het winkel wagentje kies je voor de knop ‘bestelling afronden’. Vul netjes je gegevens en eventuele kortingscode in. Kies dan één van de onderstaande betaalmethoden:

 • iDeal
 • Maestro
 • Bancontact / Mister Cash
 • Bankoverschrijving
 • Visa
 • MasterCard

Nadat de betaling bij Remarketed.nl binnenkomt, verzenden wij jouw nieuwe toestel binnen de gestelde verzendtijd. Hulp nodig? Heb je vragen of opmerkingen over het bestelproces of over refurbished iPhones online? Neem dan contact met ons op: +31 85 0043 960 Een losse iPhone bestellen doe je bij Remarketed.nl, dan weet je dat het goed zit.