Refurbished iPhone 11 Pro Max

Wil je de refurbished iPhone 11 Pro Max kopen? Koop dan met de Zekerheden van Remarketed. Als je onderdeel wordt van de Remarketed Family, profiteer je van vele voordelen. Waaronder 5% korting op alle je volgende aankopen. 3 jaar garantie (i.p.v. 2 jaar). En de beste lifehacks voor je nieuwe iPhone... Waar wacht je nog op :)

 

1.259,-
nieuwprijs
549,-
iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green
549,-
Bekijken

56% korting

1.259,-
nieuwprijs
549,-
iPhone 11 Pro Max 64GB Zilver
549,-
Bekijken

56% korting

1.259,-
nieuwprijs
549,-
iPhone 11 Pro Max 64GB Goud
549,-
Bekijken

56% korting

1.259,-
nieuwprijs
549,-
iPhone 11 Pro Max 64GB Zwart
549,-
Bekijken

56% korting

1.429,-
nieuwprijs
799,-
iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green
799,-
Bekijken

44% korting

1.429,-
nieuwprijs
799,-
iPhone 11 Pro Max 256GB Goud
799,-
Bekijken

44% korting

1.429,-
nieuwprijs
799,-
iPhone 11 Pro Max 256GB Zilver
799,-
Bekijken

44% korting

1.429,-
nieuwprijs
799,-
iPhone 11 Pro Max 256GB Zwart
799,-
Bekijken

44% korting

1.659,-
nieuwprijs
849,-
iPhone 11 Pro Max 512GB Midnight Green
849,-
Bekijken

49% korting

1.659,-
nieuwprijs
849,-
iPhone 11 Pro Max 512GB Goud
849,-
Bekijken

49% korting

1.659,-
nieuwprijs
849,-
iPhone 11 Pro Max 512GB Zilver
849,-
Bekijken

49% korting

1.659,-
nieuwprijs
849,-
iPhone 11 Pro Max 512GB Zwart
849,-
Bekijken

49% korting

Dus ben je toe aan een nieuwe telefoon, maar wil je daar liever niet te veel voor betalen? De 11 Pro Max heeft drie camera’s aan de achterzijde, Face ID en een geweldig 6,5 inch scherm. Als je kiest voor refurbished gaat het om een gebruikt toestel, dat we weer helemaal voor je als nieuw maken. Zo maak je de beste keuze voor een scherpe prijs, en gebruik jij heel voordelig een geweldig toestel.

iPhone 11 Pro Max met het grootste scherm

Een refurbished iPhone 11 Pro Max biedt je de meeste waar voor je geld, dankzij het enorme scherm dat erop zit. Dat betekent dat je geweldige foto’s maakt, die je vervolgens op een prachtig OLED scherm kunt bekijken. Het scherm heeft een diameter van maar liefst 6,5 inch. Het is daarmee bijna een kleine tablet, waarop je dus zelfs jouw favoriete films en series kunt bekijken.

Misschien ben je de iPhone XS Max gewend of twijfel je tussen de Pro en de iPhone Pro Max. In die gevallen kunnen we je dit toestel van harte aanraden. De telefoon is sneller dan alles wat je gewend bent, maakt prachtige foto’s en toont ze vervolgens op het geweldige scherm.

Dankzij een refurbished iPhone 11 Pro Max betaal je voor 64GB, 256GB of zelfs 512GB aan geheugen toch een scherpe prijs. Bovendien gebruik je natuurlijk de nieuwste versie van iOS, het besturingssysteem van Apple. Je krijgt sinds 2019 minimaal 5 jaar lang gratis alle nieuwe updates, zodat je lang met de smartphone vooruit kunt.

Andere mooie functies van de refurbished iPhone 11 Pro Max zijn bijvoorbeeld het design in matglas en natuurlijk draadloos opladen. Verder is de smartphone afgewerkt met een speciale coating om vingerafdrukken minder zichtbaar te maken. Ten slotte gebruik je met de camera een speciale nachtmodus, om ook in het donker veel mooiere foto’s te maken.

Wat betekent refurbished?

Denk je voor het eerst aan een refurbished iPhone en weet je dus niet precies wat dat betekent? Geen zorgen, dat leggen we je graag uit aan de hand van 3 belangrijke voordelen:

   • iPhone 11 met een nieuwe batterij
   • Professioneel gereinigd
   • 14 dagen uitproberen

1. iPhone 11 Pro Max met een nieuwe batterij

Met een refurbished iPhone 11 Pro of welk ander model dan ook krijg je bij ons altijd een nieuwe batterij. Daarmee zorgen we ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van alle nieuwe functies die de smartphone bevat. Jouw accu gaat dus makkelijk een dag mee, en waarschijnlijk zelfs een stuk langer. Zo kun je er optimaal gebruik van maken, bijvoorbeeld door de mooiste foto’s te maken of video’s te streamen op het geweldig grote display.

2. Professioneel gereinigd

Als we de smartphones binnenkrijgen kijken we die altijd grondig na. Bovendien zorgen we voor volledige en professionele reiniging. Daarbij maken we ieder onderdeel schoon, dus kijken we verder dan alleen de voorkant, de zijkant en de achterkant. We zorgen ervoor dat de telefoon weer als nieuw oogt en functioneert, door alles grondig schoon te maken. Dat geldt in het bijzonder voor de oplaadpoort, zodat zelfs daar geen stof in achterblijft. 

3. 14 dagen uitproberen

En heb je nog geen ervaring met een refurbished iPhone? Dan begrijpen we dat het ondanks onze beloften nog best spannend kan zijn om zo’n smartphone aan te schaffen. Daarom mag je de Apple iPhone gewoon 14 dagen van ons uitproberen. Zo kun je zelf ervaren dat het inderdaad gaat om een smartphone die aanvoelt als nieuw. En ben je toch niet tevreden? Dan mag je jouw bestelling gewoon aan ons terugsturen. 

Zo werken we bij Remarketed

Bij Remarketed hebben we al jarenlang ervaring met refurbished smartphones. De iPhone 11 Pro Max is wat dat betreft bepaald niet het eerste model dat we op deze manier aanbieden. Door de jaren heen hebben we onze werkwijze geperfectioneerd, zodat we je nu precies kunnen uitleggen hoe we dat voor je aanpakken:

   1. Grondige controle door technici
    Alle telefoons die we binnenkrijgen gaan eerst naar onze technici. Die weten hoe een iPhone 11 Pro Max in elkaar zit en welke onderdelen kwetsbaar zijn. Bovendien kennen ze de verschillende functies, de extra’s en alles wat dit model smartphone bijzonder maakt. Dat kijken we allemaal voor je na, om zeker te weten dat het precies zo werkt als hoe Apple het bedoeld heeft. De smartphone moet weer werken zoals deze ooit uit de doos kwam, voordat we die aan jou verkopen. 
   2. Renovatie en vervanging
    De bevindingen van onze technici noteren we nauwkeurig. Aan de hand daarvan bepalen we welke onderdelen defect zijn, of op het randje staan van een defect. In de beide gevallen zullen we ze vervangen. Daarvoor gebruiken we officiële onderdelen van Apple of een kwaliteitsniveau dat daar zo dicht mogelijk bij in de buurt komt. Op die manier kunnen we je garanderen dat de smartphone zo werkt zoals dat ook in nieuwstaat het geval was.
   3. Volledige reiniging
    Ten slotte zullen we de iPhone 11 Pro Max en ieder ander model dat we ontvangen en weer verkopen altijd volledig reinigen. Dat doen we van binnen en van buiten. We weten waar het stof zich ophoopt en welke andere onderdelen snel vies worden. Dat maken we allemaal voor je schoon, om er daarmee voor te zorgen dat je haast niet meer kunt zien dat de smartphone al gebruikt is.
   4. Refurbished iPhone 11 Pro Max: als nieuw
    Op die manier zorgen we voor een refurbished iPhone, waarvan jij misschien niet eens kunt zeggen dat het gaat om een gebruikt model. In plaats daarvan lijkt het net of je naar de Apple Store bent geweest en daar een nieuwe telefoon hebt uitgezocht. Zo maak je een geweldige keuze voor een mooie smartphone, terwijl je daar aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt. 

En heb je toch nog vragen over hoe het werkt als je bij ons een refurbished smartphone koopt? Of heb je daarmee eerdere ervaringen, en ben je benieuwd hoe wij het aanpakken? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er natuurlijk graag meer over.

Refurbished iPhone 11 Pro Max kopen

Wil je een refurbished iPhone 11 Pro Max kopen? Bij ons betaal je de laagste prijs, terwijl je kunt rekenen op de bovenstaande beschreven voordelen. Dat betekent dat de smartphone weer helemaal als nieuw werkt. We zullen de onderdelen van binnen én van buiten reinigen en vervangen dat wat (bijna) defect is. Bovendien kun je de smartphone gewoon 14 dagen uitproberen en staan onze technici natuurlijk voor je klaar als je toch nog vragen hebt. Bestel meteen online. Bestellingen van voor 23:59 uur heb je vaak de volgende (werk)dag al in huis.