Refurbished iPhone XS

Wil je de refurbished iPhone XS kopen? Koop dan met de Zekerheden van Remarketed. Als je onderdeel wordt van de Remarketed Family, profiteer je van vele voordelen. Waaronder 5% korting op alle je volgende aankopen. 3 jaar garantie (i.p.v. 2 jaar). En de beste lifehacks voor je nieuwe iPhone... Waar wacht je nog op :)

1.159,-
nieuwprijs
239,50
iPhone XS 64GB Goud
239,50
Bekijken

79% korting

1.159,-
nieuwprijs
245,50
iPhone XS 64GB Zilver
245,50
Bekijken

79% korting

1.159,-
nieuwprijs
262,50
iPhone XS 64GB Zwart
262,50
Bekijken

77% korting

1.159,-
nieuwprijs
315,50
iPhone XS 256GB Goud
315,50
Bekijken

73% korting

Ontdek de iPhone XS bij Remarketed: geavanceerde technologie in een elegant jasje

De iPhone XS, een symbool van Apple's innovatie en stijl, is nu beschikbaar bij Remarketed. Word lid van de Remarketed Family en geniet van exclusieve voordelen zoals kortingen en een uitgebreide garantie. Laat je verleiden door de kracht en elegantie van de iPhone XS.

Omschrijving van de specs

De iPhone XS is een toonbeeld van kracht en verfijning. Aangedreven door de A12 Bionic-chip, levert het toestel uitzonderlijke prestaties voor alle soorten taken. Het beschikt over een 5,8-inch Super Retina HD OLED-display, dat levendige en scherpe beelden levert. De geavanceerde dual 12MP-camera's aan de achterkant ondersteunen slimme HDR en bieden 4K-video-opname. De 7MP TrueDepth-camera aan de voorkant is ideaal voor selfies en FaceTime. Met functies zoals Face ID, draadloos opladen en een indrukwekkende water- en stofbestendigheid, voldoet de iPhone XS aan de eisen van moderne gebruikers.

Praktische voorbeelden: wat kun je ermee doen?

De iPhone XS is perfect voor zowel werk als entertainment. Maak professionele foto's en video's, gebruik augmented reality apps, en geniet van soepele gaming dankzij de krachtige A12-chip. De efficiëntie van de chip zorgt ook voor een langere batterijduur, waardoor je langer kunt werken en spelen zonder op te laden. Het OLED-scherm is ideaal voor het bekijken van films en het lezen van digitale content.

Voor- en nadelen van de iPhone volgens gebruikers (+bron)

Volgens gebruikersrecensies op sites als MacRumors en Apple's website, wordt de iPhone XS geprezen om zijn uitstekende schermkwaliteit, snelle prestaties en duurzame bouwkwaliteit. Gebruikers waarderen ook de verbeterde camera's en Face ID. Kritiekpunten zijn de hoge prijs bij lancering en de batterijduur, die voor intensieve gebruikers beter kan zijn.

Vergelijking met iPhone X en iPhone XR

De iPhone XS biedt ten opzichte van de iPhone X een snellere processor, betere camerafuncties en een efficiënter gebruik van de batterij. Hoewel de iPhone XR een groter scherm en een breder scala aan kleuropties biedt, heeft de XS een superieur OLED-display en een meer premium afwerking. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een geavanceerdere ervaring en een elegantere uitstraling, is de iPhone XS de ideale keuze.

Voordelen lid worden Remarketed Family

Als lid van de Remarketed Family geniet je van speciale voordelen. Profiteer van 5% korting op je aankopen, waaronder de iPhone XS, wat een aantrekkelijke besparing oplevert. Met een verlengde garantie van 3 jaar bieden we extra zekerheid voor je aankoop. Leden hebben ook toegang tot exclusieve content en adviezen om het meeste uit hun iPhone XS te halen. Word nu lid van de Remarketed Family en ervaar deze voordelen zelf!