Tweedehands iPhone kopen

Geplaatst op 26 April 2016 - 17:48

Tweedehands iPhone kopen

Wilt u een tweedehands iPhone kopen maar twijfelt u over de conditie van een gebruikt apparaat? Terecht, want op websites zoals Marktplaats worden veel gebruikte iPhones in twijfelachtige staat aangeboden. Remarketed.nl is dan een beter alternatief, want hier koopt u louter tweedehands iPhones met een A-klasse status die in optimale conditie verkeren.

Zo kunt u genieten van alle voordelen van een nieuwe iPhone, terwijl u de prijs van een tweedehands iPhone betaalt. Hierdoor bespaart u niet alleen honderden euro’s, maar bent u ook nog eens verzekerd van een toestel dat nauwelijks onderdoet voor een nieuw exemplaar. Dat is nog eens een win-winsituatie!

Tweedehands iPhone op Marktplaats kopen?

Natuurlijk kunt u er nog steeds voor kiezen een tweedehands iPhone op een website zoals Marktplaats te kopen. U heeft dan echter geen garantie over de status van het toestel en eventuele defecten. Alle tweedehands iPhones bij Remarketed.nl worden uitgebreid gekeurd door een team van technisch specialisten, zodat u verzekerd bent van een goed toestel.

Een tweedehands iPhone wordt bij ons niet alleen gecontroleerd op eventuele hardwarematige defecten, maar ook op een goed functioneren van de software. Indien noodzakelijk verzorgen wij een complete herinstallatie van de software, zodat de telefoon weer net zo soepel en snel functioneert als een nieuw toestel.

Tweedehands iPhone simlock vrij los toestel

Alleen een tweedehands iPhone die een uitgebreide controle heeft ondergaan en minimale gebruikssporen vertoont, komt in aanmerking voor het A-klasse label van Remarketed.nl. Een tweedehands iPhone kopen via onze website is dan ook een garantie op een prima werkend toestel. Hierdoor kunnen wij op al onze iPhones maar liefst 12 maanden garantie geven.

Elke tweedehands iPhone bij Remarketed.nl wordt geleverd met uitgebreide accessoires zoals een USB-kabel, oplader en headset. Daarnaast zijn al onze iPhones simlockvrij, zodat u volledige keuzevrijheid heeft bij het behouden van uw huidige abonnement of juist het overstappen naar een andere provider.

Tweedehands iPhone 4S of 5S kopen

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u graag een tweedehands iPhone kopen? Op de website van Remarketed.nl doet u het in enkele simpele stappen. Kies eerst uw tweedehands iPhone, zoals bijvoorbeeld een tweedehands iPhone 4S simlock vrij. Voeg het product toe aan uw winkelmandje en klik op ‘Bestelling afronden’ om uw nieuwe toestel te betalen.

Het A-klasse label en de 12 maanden garantie op uw tweedehands iPhone bieden u de zekerheid dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe telefoon. Ervaart u desondanks problemen of heeft u vragen over uw iPhone? Bel dan naar +31 85 0043 960 voor kosteloze technische ondersteuning van onze behulpzame medewerkers.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone