Kan jij je iPhone 7 niet resetten?

Geplaatst op 28 October 2016 - 12:22

 

Kan jij je iPhone 7 niet resetten?

Natuurlijk is het resetten van je iPhone geen dagelijkse activiteit. In de meeste gevallen doe je het liever niet, maar onder bepaalde omstandigheden kom je er gewoon niet onderuit. De iPhone 7 heeft wat kleine probleempjes laten zien die konden worden opgelost door het toestel even te resetten. Hierbij kwamen meerdere iPhone 7 gebruikers tot de ontdekking dat het resetten van de iPhone niet meer werkt zoals het altijd gedaan heeft. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat de homebutton is aangepast, waardoor deze nu niet meer geschikt is om het toestel te herstarten (geforceerd). Wat nu?

 

Zo moet je je iPhone 7 resetten

Apple is zich er natuurlijk van bewust dat je er af en toe niet omheen kunt om je iPhone te resetten. Nu je de homebutton hier niet meer voor kunt gebruiken is er een andere manier om dit te doen. Je kunt je iPhone 7 herstarten door het volgende stappenplan te volgen:

 

• Druk de volumebutton naar beneden en druk tegelijk de vergrendelbutton in

• Houd deze twee buttons ingedrukt voor de duur van 5 seconden

• Je ziet dat het iPhone 7 scherm nu compleet zwart wordt

• Wacht enkele seconden en dan zie je het logo van Apple weer verschijnen

 

Heel simpel!

Het resetten van je iPhone 7 is dus eigenlijk heel simpel, maar je moet het wel even weten. De homebutton kan je nu voor andere zaken gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor het wijzigen van de trilintensiteit van je toestel.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone