iPhone problemen worden sneller opgelost

Geplaatst op 26 September 2016 - 09:07

iPhone problemen worden sneller opgelost

Ken je dat, dat je met een iPhone probleem bij de Apple Store aanklopt en vervolgens wel heel erg lang moet wachten voordat je daadwerkelijk een oplossing te pakken hebt? Heel vervelend natuurlijk, en vooral ook heel frustrerend. Zeker als je je iPhone voor je werk gebruikt wil je natuurlijk dat problemen snel verholpen zijn, maar uiteindelijk vindt niemand het leuk om problemen met de iPhone te hebben. Daar betaal je immers niet zoveel geld voor. Goed nieuws, want Apple gaat ervoor zorgen dat problemen sneller worden opgelost.

Personeel van de Apple Stores

In de Apple Stores is natuurlijk personeel aanwezig om je te helpen, maar in de praktijk blijkt het vaak nog niet eenvoudig om op de korte termijn een oplossing voor je iPhone probleem te krijgen. Hier komt nu verandering in. Apple heeft namelijk aangegeven dat er zowel voor de schermen als achter de schermen veranderingen zullen gaan plaatsvinden. Als we kijken naar de veranderingen ‘voor de schermen’, dan zien we bijvoorbeeld dat Apple Stores van naam gaan veranderen. ‘Stores’ zal verdwijnen. Apple Store Haarlem zal bijvoorbeeld gewoon Apple Haarlem gaan heten. Achter de schermen worden er vooral ‘technical experts’ aan het personeel toegevoegd.

De technical experts gaan je helpen

De nieuwe technical experts die je zal gaan vinden bij de Apple winkels zullen je sneller kunnen helpen bij iPhone problemen. Deze professionals zijn getraind in het uitvoeren van reparaties aan iPhones, en dit soort personeel is nu nog niet te vinden in de winkels. Hierdoor zullen iPhone problemen in de toekomst naar verwachting veel sneller en effectiever kunnen worden opgelost.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone