iPhone laadt veel sneller dan Galaxy smartphone

Geplaatst op 21 September 2016 - 09:11

iPhone laadt veel sneller dan Galaxy smartphone

iPhones worden meer dan eens vergeleken met smartphones, en dan voornamelijk met de telgen van Samsung. Samsung en Apple zijn dan ook de grootste merken in de wereld van smartphones en de twee staan lijnrecht tegenover elkaar. Het is dan ook zo dat iemand die jarenlang een Samsung-smartphone heeft gehad niet gemakkelijk kan omgaan met de iPhone. Andersom is dit precies zo. IPhone-fans snappen de smartphone-fans niet, en andersom. Nu is er een nieuwe Samsung Galaxy Note 7 vergeleken met de kwaliteiten van de iPhone 6S.

De plus- en minpunten

Bij de vergelijkingen moeten we er toch wel rekening mee houden dat de iPhone 6S al een jaar oud is, terwijl de Samsung Galaxy Note 7 splinternieuw is. De hardware van de Samsung lijkt aanzienlijk beter te zijn dan die van de iPhone, maar Samsung is zeker niet op alle gebieden hetzelfde. Het onderzoek wijst namelijk uit dat de laadsnelheid van apps op de iPhone aanzienlijk beter is dan die van de veel nieuwere Samsung smartphone. 

Meer dan een minuut verschil

Om het echt goed te testen werden achtereen precies dezelfde apps geopend op de toestellen. De tijd werd met een stopwatch bijgehouden. De iPhone 6S kon het hele lijstje afwerken in een tijd van 81 seconden. De Samsung Galaxy Note 7 liep hetzelfde lijstje apps af en deed hier 169 seconden over. Dit is een verschil van maar liefst 88 seconden, en dat is toch wel behoorlijk. De test wees dan ook uit dat de iPhone 6S, die een jaar ouder is, toch nog veel sneller is.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone