iPhone 7 ideaal voor muziekliefhebbers

Geplaatst op 16 March 2016 - 09:17

iPhone 7 ideaal voor muziekliefhebbers

Het geluid van de iPhone 7 zou fenomenaal moeten zijn. Eerder werd verwacht dat er een technologie zou worden ingebouwd die eventuele ruis kan onderdrukken. Echter, dit is bij de iPhone 7 nog niet het geval. Op zijn vroegst zal deze technologie worden toegepast bij de opvolger van de iPhone 7, de iPhone 7S. Toch zijn er zeker wel veranderingen merkbaar als het gaat om het geluid, want de iPhone 7 wordt voorzien van een tweede speaker. Niet eerder werden iPhones uitgerust met een tweede speaker. Andere smartphonemerken kozen hier in het verleden wel al voor, zoals bijvoorbeeld Sony.

 

De 3,5mm Jack moet plaats maken

Het bericht dat de 3,5mm Jack zal moeten verdwijnen om ruimte te maken voor een tweede speaker is niet door iedereen even goed ontvangen. De tweede speaker zal toch aan de onderkant van de iPhone 7 moeten worden geplaatst, en dit is de plek waar nu de 3,5mm Jack zich bevindt, naast de eerste speaker. De iPhone 7 krijgt een tweede speaker om de gebruiker te kunnen laten genieten van stereogeluid. In plaats van de 3,5mm Jack zal het toestel van Apple worden uitgerust met een lightningpoort. Deze is multifunctioneel en bedoeld om data mee over te brengen, om het toestel mee op te laden en om een headset op aan te sluiten.

 

Apple moet wel

Al meerdere concurrenten hebben een tweede speaker in de modellen aangebracht, of zijn er druk mee bezig om deze wijziging door te voeren. Apple wil bovenaan blijven staan, een plek die de fabrikant eigenlijk deelt met Samsung als het gaat om telefoons, en juist daarom kan Apple niet achterblijven op het gebied van geluidsbeleving. De iPhones moeten wel worden voorzien van een tweede speaker voor stereogeluid om te voorkomen dat de muziekliefhebbers overstappen naar een ander merk smartphone. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone