iPhone 7 display beter dan ooit

Geplaatst op 24 October 2016 - 09:21

 

iPhone 7 display beter dan ooit

Apple zelf beweert natuurlijk altijd dat de nieuwste iPhone de beste is tot dan toe. Als je niet van plan bent om een toestel te verbeteren, dan heeft het immers ook geen zin om een nieuw toestel te maken. Dit zou je natuurlijk denken, maar uiteindelijk heeft Apple ook een stapje terug gedaan met de zogenaamde SE-editie. Je kunt er dus toch nooit helemaal vanuit gaan. Om eens te kijken of het display van de iPhone 7 nu echt wel beter is dan die van de iPhone 6 is dit uitvoerig getest door DisplayMate.

 

De test van professional DisplayMate

DisplayMate staat bekend als dé tester als het om schermpjes gaat, dus er is geen betere partij om de tests uit te voeren. De experts van deze onderneming hebben de iPhone 7 eens onder de loep genomen om met name het display te testen. Er wordt onder meer gecontroleerd op helderheid, contrast, kleuren en nauwkeurigheid. De resultaten liegen er niet op. Als het gaat om contrastratio bij felle verlichting, om kleurnauwkeurigheid en om de helderheid van het scherm dan behaalt het iPhone 7 display de hoogste score. Hiermee kunnen we concluderen dat het iPhone 7 scherm dus daadwerkelijk beter is dan het scherm van de voorganger. 

 

Beter dan alle andere smartphones

DisplayMate durft zelfs te zeggen dat het display van de iPhone 7 het beste display is dat zij tot nu toe hebben gezien. Naar aanleiding van de tests wordt dan ook gezegd dat Apple hier een enorm voordeel kan behalen tegenover de concurrentie. Geen enkele smartphone op de markt heeft een beter display.
Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone