iOS 10 is op komst

Geplaatst op 12 September 2016 - 11:39

iOS 10 is op komst

We maken op onze iPhones alweer een heel tijdje gebruik van iOS 9.3. Tijd voor iets nieuws! Jawel, je hoeft niet lang meer te wachten op iOS 10. Al veel iPhone-gebruikers maken gebruik van de bèta versie van iOS 10, maar er zijn er natuurlijk ook meer dan genoeg die liever wachten tot de definitieve versie. Het is dan ook zo dat bèta versies vaker nog wat ‘kinderziekten’ hebben die storend kunnen zijn. Het definitieve besturingssysteem iOS 10 komt in september 2016 beschikbaar.

iOS 10 is aanzienlijk beter

Het is al vaker gebeurd dat het eigenlijk niet te merken was dat er wijzigingen hadden plaatsgevonden in de besturingssoftware. Dit zal met iOS 10 niet het geval zijn. Dit besturingssysteem is namelijk aanzienlijk verbeterd. Siri gaat een intensieve rol spelen, waardoor je de meest uiteenlopende apps straks kan gaan besturen met enkel je stem. Ook zal Raise to Wake worden toegepast, waardoor je notificaties kan zien zonder dat je de iPhone aan hoeft te zetten. Er komen zogenaamde rich links in iMessage en er komt een zogenaamde emoji-voorspelling. 

Beveiligingsupdates

Verreweg de meeste iPhone-gebruikers zullen de update naar iOS 10 al in september 2016 kunnen krijgen. Een kleiner deel van de iPhone-bezitters zal nog iets langer geduld moeten hebben. Na de introductie van iOS 10 zelf zal Apple de focus gaan leggen op het uitbrengen van beveiligingsupdates voor het nieuwe besturingssysteem. Natuurlijk zullen er daarna alweer snel nieuwe updates voor iOS 10 gaan volgen om deze volledig veilig te houden voor de gebruikers.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone