Het wensenlijstje voor WhatsApp

Geplaatst op 11 July 2016 - 14:45

Het wensenlijstje voor WhatsApp
Whatsapp is nog steeds de populairste app voor smartphones. De overgrote meerderheid van de smartphone gebruikers heeft de app op zijn toestel geïnstalleerd en gebruikt het ook regelmatig.  Maar hoe populair WhatsApp ook is, het kan altijd beter.

Telegram en Messenger hebben meer functies
WhatsApp is vanaf de introductie simpel gehouden. Je kunt ermee chatten, een foto of video versturen en dan heb je het wel gehad. Het wensenlijstje voor verbetering bevat onder andere de optie om met behulp van Bots naar informatie te zoeken. WhatsApp wil daar niets van weten, maar veel gebruikers zouden deze mogelijkheid graag zien. De optie om met een gebruikersnaam te werken in plaats van een telefoonnummer maakt het mogelijk om met onbekenden te chatten zonder dat je ze meteen je mobiele telefoonnummer hoeft te geven.

Contacten indelen in groepen
Ook een grote wens van veel gebruikers is de mogelijkheid om je contacten in groepen in te delen. Nu staat alles alfabetisch onder elkaar, maar het zou veel handiger zijn wanneer je bij voorbeeld onderscheid kunt maken tussen familie, vrienden, collega’s en zakelijke contacten. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om iemand snel te vinden om een bericht te sturen. Tot slot: Het lijkt een kwestie van tijd dat WhatsApp komt met de mogelijkheid van videobellen à la Facetime. Deze manier van contact, afgekeken van Skype, zal zeker bij veel gebruikers in de smaak vallen. Of en zo ja wanneer de ontwikkelaars van WhatsApp deze wensen gaan oppakken en mogelijk inbouwen in de app is afwachten.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone