Gerucht: de iPhone SE4

Geplaatst op 3 January 2024 - 15:00 Bart Joling

Gerucht over de iPhone SE4: wat gaat het ons brengen?

Als je het hebt over spanning in de tech-wereld, dan staat Apple altijd vooraan. Recentelijk zijn de  speculaties over de lancering van de iPhone SE4 weer op volle toeren. Hoewel Apple zelf nog geen officiële aankondiging heeft gedaan, is de community al druk aan het speculeren. Laten we samen eens kijken naar wat we mogelijk kunnen verwachten van de iPhone SE4, en hoe deze binnen onze Remarketed familie zou kunnen passen.

Design en Display

De grootste vraag is natuurlijk: wat gaat er veranderen in het design? Gaat Apple vasthouden aan het vertrouwde formaat dat zo kenmerkend is voor de SE-serie, of gaan we iets nieuws zien? Geruchten suggereren een groter scherm, misschien zelfs met een edge-to-edge display, maar behoudt het toch de compactheid die we gewend zijn.

Prestaties en Software

Over de chipset wordt ook volop gespeculeerd. Zal de SE4 de nieuwste A-serie chip van Apple krijgen? Dit zou betekenen dat de SE4 niet alleen betaalbaar, maar ook razendsnel zal zijn. Daarnaast verwachten we dat de iPhone SE4 zal draaien op de nieuwste versie van iOS, waardoor gebruikers de beste en nieuwste functies van Apple zullen ervaren.

Camera

De camera van de SE-serie is altijd een interessant onderwerp. Hoewel de SE-lijn niet bekend staat om baanbrekende cameraprestaties, is er een kans dat Apple de camera van de SE4 een flinke upgrade geeft. Denk aan betere sensoren voor scherpere foto's, zelfs bij weinig licht.

Prijs en beschikbaarheid

Als het op prijs aankomt, blijft de iPhone SE een van de meest betaalbare opties in het Apple assortiment. We verwachten dat de SE4 trouw blijft aan deze filosofie. Dit maakt het een perfecte keuze voor gezinnen die de kwaliteit van Apple willen, maar niet de hoofdprijs willen betalen.

Remarketed en de iPhone SE4

Bij Remarketed kijken we met veel interesse uit naar de lancering van de iPhone SE4. Onze missie is tenslotte om in elk gezin een remarketed device te hebben. Een betaalbare, krachtige iPhone past perfect in dat plaatje. 

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. En als de iPhone SE4 eenmaal beschikbaar is, kunnen jullie rekenen op de Remarketed kwaliteit: een device dat aanvoelt als nieuw, maar met de prijs van refurbished, en natuurlijk onze persoonlijke, menselijke service.

Tot die tijd, blijf verbonden met je dierbaren en geniet van de technologie die het leven verrijkt. En wie weet, misschien is de iPhone SE4 binnenkort wel onderdeel van jouw familie, dankzij Remarketed.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Vergeet de rijst: geduld wint het van haast voor je natte iPhone
Bij Remarketed zijn we gepassioneerd over het redden van mobiele levens. Dus, mocht je iPhone onverhoopt een duik wagen, vergeet dan de rijst en omarm geduld volgens het advies van Apple. En als je toestel toch wat extra TLC nodig heeft, onthoud dan dat we bij Remarketed met open armen klaarstaan. Met de kwaliteit van nieuw maar de prijs van refurbished, staat geduldig zorgdragen voor elkaar bij ons hoog in het vaandel.
Waarschuwing vervangen onderdelen? Geen stress!
Apple's iOS 13 introduceerde een waarschuwing voor vervangen onderdelen in iPhones, wat kritiek opleverde vanwege de beperkingen op reparaties door derden. Remarketed benadrukt hun inzet voor kwaliteit en duurzaamheid, ondanks Apple's beperkingen. Met de EU's Right To Repair-beweging groeit de hoop op meer reparatievrijheid en duurzame praktijken.
De 5 coolste Apple gadgets die jouw devices naar een hoger niveau tillen
In deze blog worden vijf Apple gadgets belicht die je technologie-ervaring verbeteren. De Rolling Square Edge Pro Tablet Kit voor multitasking, de Side Kick kabelorganizer, Nillkin Anti-Bluelight Screenprotector voor iPad, Ntech Universele Tablethouder voor in de auto, en de Anker 622 MagSafe Draadloze Powerbank voor iPhone 12 en 13. Ideaal voor productiviteit en comfort onderweg.
Top 5 refurbished iPhone