Ga jij de LMcable voor je iPhone kopen?

Geplaatst op 30 March 2016 - 00:50

Ga jij de LMcable voor je iPhone kopen?

De LMcable is nu al te koop, maar wordt nog niet uitgeleverd. Dit kabeltje is heel handig als je een kabel voor diverse apparaten wilt hebben. De LMcable is namelijk geschikt om te gebruiken op de lightningpoort van een iPhone, maar ook op bijvoorbeeld diverse Android apparaten. Heel handig als je bijvoorbeeld een iPhone hebt en een tablet van Samsung. Je kunt er dus niet alleen mee aan de slag in combinatie met je iPhone, maar ook met apparaten die voorzien zijn van een micro USB-poort.  De kabel wordt al via Kickstarter aangeboden, maar wordt naar verwachting pas in april 2016 uitgeleverd aan de mensen die de kabel hebben besteld.

 

De samenvoeging van twee kabels

De LMcable is dus eigenlijk een praktische samenvoeging van twee verschillende kabeltjes, namelijk die voor de iPhone en die voor Android toestellen. Natuurlijk is het zo dat er veel mensen zijn die echt alles van het merk Apple kopen, maar er zijn ook zeker veel mensen die niet zoveel waarde hechten aan merk. Juist voor hen is deze kabel ideaal. Je kunt met de ene zijde van de kabel je iPhone verbinden en met de andere zijde van de kabel kan je verbinden met een apparaat met micro USB verbinden. Het is bij het gebruik van de kabel dus wel belangrijk dat je voor het betreffende apparaat de juiste kant van de kabel gebruikt.

 

Opladen en data overzetten

Je kunt de LMcable gebruiken om toestellen op te laden en om data over te zetten. Ideaal voor multifunctioneel gebruik dus. Het kabeltje is voorzien van een lederen sluiting, zodat je deze gemakkelijk bij elkaar kan houden als je de kabel niet gebruikt. De producenten van de LMcable verwachten veel goeds van de kabel, echter, de droom zou wel eens in rook op kunnen gaan als de fabrikanten van smartphones besluiten de apparaten op korte termijn al te gaan voorzien van een USB-c aansluiting. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone