Er komt een einde aan de Apple Stores

Geplaatst op 28 September 2016 - 09:18

Er komt een einde aan de Apple Stores

Woon jij in de hoofdstad en heb je wel eens een probleem met je iPhone? Dan ga je waarschijnlijk even langs bij de Apple Store Amsterdam. Woon je in Haarlem? Dan ga je naar de Apple Store Haarlem. Overal in Nederland heten de winkels van Apple, waar je onder meer terecht kunt met iPhone problemen, Apple Store. De naam Apple Store wordt eenvoudigweg aangevuld met de naam van de plaats waarin de winkel te vinden is. Hier komt een einde aan. 

Geen Apple Stores meer

Onlangs heeft er een grote meeting plaatsgevonden binnen het Apple-concern om grote veranderingen te bespreken. Hierbij werd bijvoorbeeld duidelijk dat de Apple Stores zullen worden aangevuld met echte technical experts om problemen met iPhones sneller op te kunnen lossen. Een andere verandering die tijdens deze meeting werd aangegeven is het wijzigen van de winkelnaam in Nederland. De ‘Store’ komt in de toekomst te vervangen. We hebben dan geen Apple Store Amsterdam of Apple Store Haarlem meer, maar alleen nog een Apple Amsterdam en een Apple Haarlem.

Waarom deze naamwijziging?

Apple gaf eerst aan dat alleen nieuwe winkels zouden worden voorzien van de nieuwe naam, maar inmiddels is duidelijk dat alle Apple winkels een nieuwe naam krijgen. Waarom? Omdat een Apple Store aangeeft dat het om een winkel gaat, en Apple wil meer maken van de locaties. Zo zou er onder meer een plaza moeten komen met live optredens. Het moet een soort ontmoetingsplek worden waar mensen zich prima kunnen vermaken.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone