Een houten hoesje voor je iPhone

Geplaatst op 1 April 2016 - 16:45

Een houten hoesje voor je iPhone

Als je een iPhone hebt, dan wil je deze natuurlijk goed beschermen. Een iPhone is niet goedkoop en een ongelukje zit spreekwoordelijk vaak in een klein hoekje. Een kras is niet alleen zonde, maar de waarde van je iPhone keldert ook direct een eind. Dan hebben we het nog niet eens over een gebroken scherm of een barst in de behuizing. Kortom, een goede bescherming is wel zo verstandig. Voor milieuliefhebbers was het toch vaak een wat lastige keuze, want vrijwel alle hoesjes voor iPhones zijn gemaakt van minder natuur- en milieuvriendelijk materiaal. Hier komt nu verandering in.

 

De Woodline Case

Pad & Quill brengt een unieke beschermhoes voor de iPhone op de markt, namelijk de Woodline Case. Zoals de naam het eigenlijk al aangeeft is deze hoes volledig gemaakt van hout. Ideaal als je wil kiezen voor een sterk, mooi en vooral ook milieuvriendelijk product. Deze beschermhoes is ontworpen voor de iPhone 6, de 6S en de Plus. Wanneer de hoesjes een succes worden, zullen er waarschijnlijk voor veel meer modellen houten hoesjes ontworpen worden. Uiteraard is het hout van het beschermhoesje perfect bewerkt, waardoor deze volledig glad is. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat het hout juist zorgt voor beschadigingen aan de behuizing van je iPhone.

 

Vier varianten van de Woodline Case

Hout is in de regel toch een wat dikker materiaal. Toch is het de makers gelukt om de hoes zo dun mogelijk te maken. Deze heeft dan ook een dikte van nog geen millimeter, waardoor je niet het gevoel hebt dat de iPhone dikker is dan normaal gesproken. De Woodline Case is beschikbaar in vier kleuren, namelijk in Rosewood, Zebra Wood, Premium American Walnut en American Cherry. Je hebt dan ook nog een leuke kleurkeuze uit deze natuurlijke hoesjes.

 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone