Deze 3 accessoires zijn belangrijk voor je telefoon

Geplaatst op 13 April 2021 - 16:11

Je telefoon heb je altijd bij je om overal bereikbaar te zijn en om altijd online te gaan wanneer je dat wilt. Het dagelijkse gebruik van de smartphone betekent ook dat je deze dient te beschermen. Bovendien zijn er allerlei mogelijkheden om je smartphone optimaal te benutten met de juiste accessoires. Op het gebied van bescherming is een screen protector bijvoorbeeld onmisbaar net als een hoesje. Ontdek hier verder welke accessoires zo belangrijk zijn en waarom.
 

1. Screen protector

Je hebt je smartphone niet altijd in de hand, maar ook wel eens in je broekzak, tas of jaszak. Dat betekent dat je scherm steeds bij het eruit halen of opbergen risico loopt op krasjes. Daar is wat tegen te doen met een accessoire in de vorm van een screen protector. Je wilt toch voorkomen dat er krasjes op je scherm komen. Dat is haast onvermijdelijk als je geen gebruikmaakt van een screen protector. Daarmee blijft je smartphone er overigens nog langer als nieuw uitzien.
 

2. Telefoonhoesje

Een screen protector biedt alleen bescherming voor het scherm. Daarmee zijn andere risico’s nog niet uitgesloten. Het komt echt vaak voor dat een telefoon onbedoeld op de grond belandt. Bijvoorbeeld omdat je de smartphone in je hand hebt, maar even niet goed oplet. Of dat je per ongeluk de mobiel van de tafel of van de bankleuning afstoot. Een screen protector biedt enige bescherming voor het scherm als je mobiel valt. Een telefoonhoesje beschermt je hele telefoon tegen de impact van de val. Het komt maar al te vaak voor dat de telefoon op de zijkant valt en dan ben je echt blij dat er een telefoonhoesje omzit. Er is volop keuze uit telefoonhoesjes, maar het is wel altijd belangrijk om op het merk en type toestel te letten. Zo zijn er verschillende iPhone hoesjes voor uiteenlopende modellen refurbished iPhones net als dat er Samsung hoesjes zijn voor Samsung toestellen.

3. Telefoonhouder

Een telefoonhouder is ook een van de onmisbare accessoires. Het is toch heel erg handig als je in de auto een vaste plek hebt voor je smartphone. Bijvoorbeeld als je de mobiel ook als navigatie gebruikt om overal de weg te vinden. Zo zijn er telefoonhouders voor allerlei situaties, zoals onder meer ook voor de fiets of motor net als voor het bureau. Een bureauhouder is onder meer te gebruiken om je telefoon op een nachtkastje een vaste plek te geven net als op de eettafel.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone