De perzik is terug op je iPhone

Geplaatst op 30 December 2016 - 14:10

 

De perzik is terug op je iPhone

Wanneer we het hebben over de perzik van Apple, dan weten alle iPhone gebruikers direct waar we het over hebben, maar de bezitters van een Android toestel hebben waarschijnlijk geen idee. De perzik is namelijk een emoji die uitsluitend veel wordt gebruikt op de iPhone. Android en iOS hebben geheel eigen emoji’s en Apple heeft teleurstelling en zelfs woede veroorzaakt onder de iPhone gebruikers door de perzik te verwijderen.

 

De perzik emoji is verdwenen!

iPhone gebruikers maken maar wat graag gebruik van de perzik emoji. Zoals er veel hartjes worden gebruikt door Android gebruikers is de perzik toch wel de ‘it’ emoji van Apple. De schrik was dan ook groot toen bleek dat de perzik ineens uit het assortiment emoji’s verdwenen was. De vleeskleurige emoji met de duidelijke scheiding in het midden was vervangen door een realistischere afbeelding, maar dit werd niet gewaardeerd. De ene klacht na de andere stroomde binnen bij Apple, waarop de fabrikant heeft besloten de emoji opnieuw te wijzigen.

 

iOS 10.2 bèta 3 brengt de perzik terug

Er zijn iPhone bezitters die helemaal niets begrijpen van alle ophef over een perzik, maar onder de jonge gebruikers speelt deze emoji toch een heel belangrijke rol. Zij zijn dan ook door het dolle heen dat de iOS 10.2 bèta 3 weer een wat vertrouwder beeld laat zien. De emoji is niet zoals deze voorheen was, maar het komt een stuk dichterbij dan de eerste vernieuwde versie.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone