De nieuwste ontwikkelingen voor de iPhone!

Geplaatst op 14 January 2022 - 12:49

De features van iOS 15

Met de update naar iOS 15, die in september dit jaar uitrolde, zagen we onder meer dat het notificatiesysteem een update had gekregen. Ook FaceTime is bijgewerkt en dat is zeker in deze tijd een goede zet van Apple. Gedurende de coronacrisis zijn er namelijk steeds meer mensen die van dergelijke apps gebruik maken. Ook Safari werd bijgewerkt en er kwam een nieuwe update, genaamd SharePlay. Daarmee werd het mogelijk om content te bekijken met anderen in FaceTime.

Wat kun je van iOS 16 verwachten?

Behalve dat de ondersteuning voor bepaalde toestellen zal wegvallen met iOS 16, is er nog weinig bekend van dit aankomende besturingssysteem. Fans van Apple zijn wel heftig aan het speculeren over wat er allemaal verbeterd zal worden. Het blijft echter voornamelijk bij specificaties. Naar verwachting zal het echter niet lang duren voordat er meer nieuws komt over dit nieuwe besturingssysteem. De gemiddelde Apple-gebruiker zal echter wel het geduld kunnen opbrengen om nog even te wachten. iOS 15 is namelijk een prima besturingssysteem en is pas enkele maanden uit.

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september. Deze telefoon heeft qua uitstraling veel weg van de iPhone 12 Pro. De processor van de iPhone 13 is echter nog sneller dan die van de iPhone 12 Pro. De iPhone 13 is beter voor panoramafoto's, maar heeft wel een camera minder dan zijn voorganger. Ben je een liefhebber van iPhone en het iOS-besturingssysteem? Dan kun je zeker overwegen om de iPhone 13 te bestellen. Het kan echter ook dat je het verschil met de iPhone 12 Pro te klein vindt. Ben je momenteel in het bezit van dat toestel, dan kun je er in principe ook nog wel enige tijd tegenaan.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Garantie refurbished iPhone: waar heb je recht op?
Een refurbished iPhone is een (soort van) nieuw toestel, maar dan voor de prijs van een tweedehands smartphone. Het grote voordeel van een refurbished toestel kopen in plaats van een tweedehandse, is dat er garantie op zit. En nog een vrij uitgebreide ook. Remarketed.nl biedt een garantie aan van maar liefst twaalf maanden, waarbij het de garantievoorwaarden van Apple overneemt. Bovendien is er de optie om hier bovenop nog een jaar aanvullende garantie te nemen.
8 tips bij het kopen van een gebruikte iPhone
Een iPhone die niet 100% nieuw uit de fabriek komt rollen, is een zegening voor je portemonnee. Het scheelt namelijk honderden euro’s in de prijs. Je kunt kiezen tussen een refurbished smartphone of een gebruikte iPhone. Maar waar moet je allemaal op letten als je kiest voor een gebruikte iPhone? De beste tips lees je hier op Remarketed.nl.
4 simpele tips voor wanneer je smartphone niet meer wil laden
Onze smartphone. Waar zouden we zijn zonder. Toch? We kunnen er tegenwoordig ook alles mee. Het is een complete computer geworden door de jaren heen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het regelen en uitvoeren met deze steeds moderner geworden telefoons
Top 5 refurbished iPhone