De nieuwste ontwikkelingen voor de iPhone!

Geplaatst op 14 January 2022 - 12:49

De features van iOS 15

Met de update naar iOS 15, die in september dit jaar uitrolde, zagen we onder meer dat het notificatiesysteem een update had gekregen. Ook FaceTime is bijgewerkt en dat is zeker in deze tijd een goede zet van Apple. Gedurende de coronacrisis zijn er namelijk steeds meer mensen die van dergelijke apps gebruik maken. Ook Safari werd bijgewerkt en er kwam een nieuwe update, genaamd SharePlay. Daarmee werd het mogelijk om content te bekijken met anderen in FaceTime.

Wat kun je van iOS 16 verwachten?

Behalve dat de ondersteuning voor bepaalde toestellen zal wegvallen met iOS 16, is er nog weinig bekend van dit aankomende besturingssysteem. Fans van Apple zijn wel heftig aan het speculeren over wat er allemaal verbeterd zal worden. Het blijft echter voornamelijk bij specificaties. Naar verwachting zal het echter niet lang duren voordat er meer nieuws komt over dit nieuwe besturingssysteem. De gemiddelde Apple-gebruiker zal echter wel het geduld kunnen opbrengen om nog even te wachten. iOS 15 is namelijk een prima besturingssysteem en is pas enkele maanden uit.

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september. Deze telefoon heeft qua uitstraling veel weg van de iPhone 12 Pro. De processor van de iPhone 13 is echter nog sneller dan die van de iPhone 12 Pro. De iPhone 13 is beter voor panoramafoto's, maar heeft wel een camera minder dan zijn voorganger. Ben je een liefhebber van iPhone en het iOS-besturingssysteem? Dan kun je zeker overwegen om de iPhone 13 te bestellen. Het kan echter ook dat je het verschil met de iPhone 12 Pro te klein vindt. Ben je momenteel in het bezit van dat toestel, dan kun je er in principe ook nog wel enige tijd tegenaan.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone