De nieuwste ontwikkelingen voor de iPhone!

Geplaatst op 14 January 2022 - 12:49

De features van iOS 15

Met de update naar iOS 15, die in september dit jaar uitrolde, zagen we onder meer dat het notificatiesysteem een update had gekregen. Ook FaceTime is bijgewerkt en dat is zeker in deze tijd een goede zet van Apple. Gedurende de coronacrisis zijn er namelijk steeds meer mensen die van dergelijke apps gebruik maken. Ook Safari werd bijgewerkt en er kwam een nieuwe update, genaamd SharePlay. Daarmee werd het mogelijk om content te bekijken met anderen in FaceTime.

Wat kun je van iOS 16 verwachten?

Behalve dat de ondersteuning voor bepaalde toestellen zal wegvallen met iOS 16, is er nog weinig bekend van dit aankomende besturingssysteem. Fans van Apple zijn wel heftig aan het speculeren over wat er allemaal verbeterd zal worden. Het blijft echter voornamelijk bij specificaties. Naar verwachting zal het echter niet lang duren voordat er meer nieuws komt over dit nieuwe besturingssysteem. De gemiddelde Apple-gebruiker zal echter wel het geduld kunnen opbrengen om nog even te wachten. iOS 15 is namelijk een prima besturingssysteem en is pas enkele maanden uit.

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september. Deze telefoon heeft qua uitstraling veel weg van de iPhone 12 Pro. De processor van de iPhone 13 is echter nog sneller dan die van de iPhone 12 Pro. De iPhone 13 is beter voor panoramafoto's, maar heeft wel een camera minder dan zijn voorganger. Ben je een liefhebber van iPhone en het iOS-besturingssysteem? Dan kun je zeker overwegen om de iPhone 13 te bestellen. Het kan echter ook dat je het verschil met de iPhone 12 Pro te klein vindt. Ben je momenteel in het bezit van dat toestel, dan kun je er in principe ook nog wel enige tijd tegenaan.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De ‘Shot on iPhone’ challenge
De ‘Shot on iPhone’ challenge is in het leven geroepen door Apple. De reden hiervan was dat de camera’s zo goed zijn dat er spectaculaire beelden vastgelegd kunnen worden.
Ontdek de verborgen functie van het iPhone Apple-logo als geheime knop
Apple's iOS software biedt verschillende handige functies, waaronder onze favoriete: Back Tap. Hiermee kan het Apple-logo op de achterkant van je iPhone worden geprogrammeerd als een geheime knop, waardoor je jouw telefoon nog handiger kunt gebruiken.
Hoe kun je bewuster omgaan met de schermtijd van je kinderen?
Het is voor veel ouders een dagelijks terugkerend dilemma: je zoon of dochter brengt het liefst urenlang door op de smartphone, terwijl je als ouder liever zou willen dat je kind eens een interessant boek leest of met andere kinderen buiten speelt.
Top 5 refurbished iPhone