De nieuwste ontwikkelingen voor de iPhone!

Geplaatst op 14 January 2022 - 12:49

De features van iOS 15

Met de update naar iOS 15, die in september dit jaar uitrolde, zagen we onder meer dat het notificatiesysteem een update had gekregen. Ook FaceTime is bijgewerkt en dat is zeker in deze tijd een goede zet van Apple. Gedurende de coronacrisis zijn er namelijk steeds meer mensen die van dergelijke apps gebruik maken. Ook Safari werd bijgewerkt en er kwam een nieuwe update, genaamd SharePlay. Daarmee werd het mogelijk om content te bekijken met anderen in FaceTime.

Wat kun je van iOS 16 verwachten?

Behalve dat de ondersteuning voor bepaalde toestellen zal wegvallen met iOS 16, is er nog weinig bekend van dit aankomende besturingssysteem. Fans van Apple zijn wel heftig aan het speculeren over wat er allemaal verbeterd zal worden. Het blijft echter voornamelijk bij specificaties. Naar verwachting zal het echter niet lang duren voordat er meer nieuws komt over dit nieuwe besturingssysteem. De gemiddelde Apple-gebruiker zal echter wel het geduld kunnen opbrengen om nog even te wachten. iOS 15 is namelijk een prima besturingssysteem en is pas enkele maanden uit.

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september. Deze telefoon heeft qua uitstraling veel weg van de iPhone 12 Pro. De processor van de iPhone 13 is echter nog sneller dan die van de iPhone 12 Pro. De iPhone 13 is beter voor panoramafoto's, maar heeft wel een camera minder dan zijn voorganger. Ben je een liefhebber van iPhone en het iOS-besturingssysteem? Dan kun je zeker overwegen om de iPhone 13 te bestellen. Het kan echter ook dat je het verschil met de iPhone 12 Pro te klein vindt. Ben je momenteel in het bezit van dat toestel, dan kun je er in principe ook nog wel enige tijd tegenaan.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone