De grootste verschillen tussen een refurbished en tweedehands Smartphone

Geplaatst op 4 May 2020 - 14:27

De grootste verschillen tussen een refurbished en tweedehands Smartphone

Tweedehands iPhones

Een groot voordeel van een tweedehands Apple iPhone ten opzichte van een nieuwe Apple iPhone is natuurlijk de prijsbesparing op het product. Wanneer een toestel al uit de verpakking is geweest of enkele tijd is gebruikt daalt de prijs van een product natuurlijk flink. Een grote groep mensen wil altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Smartphones, daarbij verkopen ze vaak het oude toestel weer. De meest genoemde reden voor het kopen van een tweedehands toestel is natuurlijk de grote prijsbesparing. In de regel is vaak hoe ouder het toestel, hoe meer je ten opzichte van een nieuw toestel kunt besparen.

 

De opkomst van refurbished iPhones

De vraag naar tweedehands iPhones werd snel groter. Steeds meer mensen wilde naast de prijsbesparing toch de zekerheid die je hebt wanneer je een nieuw toestel koopt. Zeker naarmate marktplaatsen een slechtere reparatie kregen van de kwaliteit van toestellen en natuurlijk de bekende miskopen is de vraag naar zekerheid enorm gegroeid. Dit is de reden dat steeds meer bedrijven met verstand van kwaliteit ervoor kiezen om toestellen in te kopen, deze waar nodig te reviseren en hierdoor een bepaalde kwaliteitsstandaard op het toestel kunnen waarborgen. Voor de consument betekent dit: meer zekerheid, voor minder geld.

 

Verschil refurbished en tweedehands iPhones

De grote overeenkomst tussen een tweedehands en een refurbished iPhone is natuurlijk de prijsbesparing. Daarnaast zijn ook beide opties goed voor het milieu! Een groot verschil tussen deze twee opties is het verschil in kwaliteit en de garantie. Doordat een refurbished toestel altijd door een specialist wordt gecontroleerd weet je zeker dat de kwaliteit van een toestel uitstekend is. Met een standaard garantie op het toestel weet je zeker dat je geen miskoop aangaat, en is het toestel na aanschaf niet goed? Dan heb je bij een refurbished toestel altijd nog de wettelijke bedenktijd!

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone