De BlueJay voor de rijdende iPhone bezitter

Geplaatst op 3 April 2016 - 19:22

De BlueJay voor de rijdende iPhone bezitter

Heb jij al over de BlueJay gehoord? De kans bestaat dat je geen idee hebt waar het over gaat. De BlueJay is dan ook nog niet te koop, maar is wel al een officieel project op het welbekende Kickstarter. Er is al een aardig bedrag voor opgehaald, dus de kans dat de BlueJay daadwerkelijk in de winkels terecht komt is ruimschoots aanwezig. De BlueJay is een autohouder die speciaal voor de iPhone is ontwikkeld. Nu klinkt dit niet erg indrukwekkend, want van autohouders voor iPhones hebben we er al genoeg. Echter, de BlueJay is de eerste slimme autohouder, en dat is dan weer wel interessant.

 

Een metalen plaat op je iPhone

We hebben door de jaren heen al heel wat autohouders voor iPhones de revue zien passeren. Deze moesten in de auto worden bevestigd met zuignappen, een plakker of een klem. Bij BlueJay werkt dit anders. Deze autohouder is namelijk magnetisch. Erg praktisch bedacht natuurlijk, maar een iPhone zelf is niet magnetisch. Om de BlueJay te kunnen gebruiken is het dus nodig een speciaal metalen plaatje op je iPhone aan te brengen. Vervolgens wordt de iPhone tijdens het rijden in de gewenste stand door de magneet vastgehouden.

 

Wat is er dan zo slim aan?

De bevestiging is natuurlijk uniek, al zal niet iedereen bereid zijn om een metalen plaatje op een iPhone te bevestigen. De BlueJay is vooral uniek omdat deze veel extra’s te bieden heeft. Je kan veel besturen door enkel te swipen, je kunt gebruik maken van de GPS van BlueJay om een parkeerplek te vinden en als je de telefoon in je auto kwijt raakt, dan kan de BlueJay ervoor zorgen dat je iPhone over gaat. De BlueJay zou in drie kleuren beschikbaar komen, namelijk in zwart, goud en carbon. Als ze daadwerkelijk verkocht kunnen gaan worden, dan zal dit vanaf de zomer 2016 zijn. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone