De 5 coolste Apple gadgets die jouw devices naar een hoger niveau tillen

Geplaatst op 27 February 2024 - 11:54 Hinke Bruinsma

1 - Maak kennis met de ultieme multitasker 

De Rolling Square Edge Pro Tablet Kit is dé must-have voor mensen die meerdere devices tegelijk gebruiken. Compatibel met MagSafe, past 'ie bij al jouw apparaten. Stel je voor: je tablet of telefoon, stevig en stijlvol naast je pc-scherm, perfect voor multitasking. Ideaal voor videovergaderingen, werk of gamen. En het beste? Hij is superdun, slechts 2,5 mm. Deze houder past zich aan al jouw behoeften aan, of je nu oplaadt, reist of werkt. Een slimme, praktische aanwinst voor jouw werkruimte. Bij Remarketed houden we van zulke slimme gadgets. Wat denk je, is dit iets voor jou?

Rolling Square Edge Pro Tablet Kit - Magnetische Tablet- en Mobiele Houder, Accessoire voor Smartworking en Productiviteit, Compatibel met Magsafe, Compatibel met Alle Tablets en Telefoons, Zwart : Amazon.nl

 

2 - De slimme reisgenoot

Maak kennis met de Side Kick, een compacte, inklapbare kabelorganizer, perfect voor onderweg. Deze handige tool is ontworpen om je elektronica-tas overzichtelijk, en je tech-accessoires georganiseerd te houden. Het vervangt de Mac-adapterclips en stelt je in staat om je MacBook-oplaadkabel in minder dan 5 seconden op te rollen. De Side Kick is compatibel met diverse Apple-opladers en PC-opladers, en past perfect bij elke oplader van 2,7 inch of langer. Met zijn slanke ontwerp en veelzijdigheid is de Sidekick de ideale reis- of kantoor accessoire voor elke laptopgebruiker.

https://www.amazon.com/dp/B07VBBLJDZ/ref=twister_B07VHKRYNW?_encoding=UTF8&th=1

 

3 - Blauw licht blokkeren

Ontdek de Nillkin Anti-Bluelight Screenprotector: jouw iPad verdient de beste bescherming. Deze 0,33 mm dikke screenprotector beschermt niet alleen tegen krassen en stoten, maar blokkeert ook schadelijk blauw licht, waardoor digitale oogvermoeidheid wordt verminderd. Met een eenvoudige installatie en behoud van het natuurlijke kleurenbeeld, biedt deze transparante screenprotector van gehard glas optimale veiligheid zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. Bescherm je ogen en houd je scherm onberispelijk met de Nillkin Anti-Bluelight Screenprotector. Perfect voor iedereen die zowel veiligheid als functionaliteit waardeert.

https://www.gsmpunt.nl/screen-protectors/nillkin-anti-blue-light-apple-ipad-109-2022-tempered-glass-033mm?utm_campaign=ggl_shopping&utm_source=ggl_shopping&utm_medium=referral&utm_content=147340&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAuNGuBhAkEiwAGId4aty-ip4hjOv_DA01YcJh4qLxvj-nYLAYEIByJfngl13BsjVXR4I8rRoCxg0QAvD_BwE



4 - Rustige rit en blije kinderen

Lange autoritten? Geen stress. Met de Ntech Universele Tablethouder wordt elke rit een feestje. Deze handige houder zorgt ervoor dat de kids achterin lekker hun eigen ding kunnen doen. Gemakkelijk te bevestigen aan de hoofdsteun en superveilig voor je tablet dankzij de zachte siliconen fittings. Nooit meer krassen, altijd stevig vast. En met de slimme oplaadpoort blijft de tablet altijd opgeladen, klaar voor elk avontuur. Door de flexibele draagarm en 360° draaifunctie kan iedereen achterin zijn eigen perfecte kijkhoek kiezen. Zeg maar dag tegen saaie ritten en hallo tegen relaxte reizen met de Ntech Tablethouder!

https://www.phonecompleet.nl/ntech-tablet-houder-hoofdsteun-houder-360-draaibar.html

 

5 - Nooit meer batterijstress

Op pad met je iPhone 12 of 13 en bang voor een lege batterij? Zeg die zorgen maar gedag met de Anker 622 MagSafe Draadloze Powerbank. Deze slimme krachtpatser van 5000 mAh klikt magnetisch vast aan je telefoon - supermakkelijk en superveilig. Of je nu een film kijkt of door je feeds scrolt, met de vouwbare telefoonhouder blijft je telefoon stabiel en opgeladen. En het mooie is: geen gedoe met kabels, want deze powerbank is draadloos. Compact, licht en krachtig, de Anker 622 is de ideale reisgenoot voor je iPhone. Nooit meer batterijstress!

https://www.belsimpel.nl/accessoire-detail/anker-622-magsafe-draadloze-powerbank-5000mah-wit?its=10120240798548&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAuNGuBhAkEiwAGId4asCaQ2KUhn7BHO5yvhji__Q3YR54pbcv5xWkDOwMYsoveOfBDMD-ahoCFbwQAvD_BwE&cntd=1




Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone