Apple Store offline op vooravond Mac Event

Geplaatst op 25 November 2016 - 09:10

Apple Store offline op vooravond Mac Event
Het gedrag van Apple rondom de introductie van een nieuw product begint zo onderhand voorspelbaar te worden. Eind oktober 2016 vond het Apple Event plaats waar de nieuwe MacBook Pro werd gepresenteerd. Vooruitlopend op het event, waar de fans al maanden naar uit keken, ging de Apple Store tijdelijk offline. In meerdere talen werd bezoekers gemeld dat er binnenkort veel moois te zien zou zijn in de Apple Store en dat ze dus zeker binnenkort terug moeten komen om dat moois te aanschouwen.

Nog niet alle informatie over de nieuwe Macbook uitgelekt
Zoals ook bij de iPhones altijd gebeurt, lekt er veel informatie al vroegtijdig uit. Dit gebeurt deels bewust. Het is echt niet zo dat alle informatie die over een nieuwe iPhone, iPad of Macbook “per ongeluk” uitlekt echt niet de bedoeling was. Apple wil zijn klanten natuurlijk een beetje warm houden voor de nieuwe producten, zonder meteen het achterste van de tong te laten zien. Het Event is het moment waarop de nieuwe gadgets worden gepresenteerd en dit is het moment waarop de toegestroomde pers er vol vuur over moet gaan schrijven en alle fans de volgende dag naar de winkel stormen of massaal inloggen bij de Apple Store online om het nieuwste paradepaardje van Apple te bemachtigen.

Nieuwe iMac wordt verwacht in 2017
Voor de vele mensen die nog steeds gebruik maken van een computer wordt er gewerkt aan een nieuwe iMac. Maar de introductie daarvan is niet in 2016 te verwachten. Analisten verwachten dat een eventuele nieuwe versie van de iMac er pas in de loop van 2017 zal zijn.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone