Telefoon recyclen en er geld mee verdienen

Geplaatst op 26 March 2024 - 12:00 Hinke Bruinsma

In een wereld die voortdurend op zoek is naar duurzamere manieren om te consumeren, introduceert Remarketed een revolutionaire oplossing: Buyback. Maar wat betekent Buyback eigenlijk? 

Wat is Buyback?

Simpel gezegd, het is een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad. Zelfs je iPhone met een kapot scherm of je oude MacBook Pro kun je aan ons verkopen. Door deze cyclus bevorderen we niet alleen hergebruik, maar dragen we ook bij aan de vermindering van e-waste. 

Het is een kernonderdeel van onze missie om technologie toegankelijk te maken op een manier die goed is voor zowel de portemonnee als de planeet. Ontdek hoe je kunt bijdragen aan een groenere toekomst door deel te nemen aan ons Buyback-programma.

Duurzaamheid ontmoet waarde

Bij Remarketed zien we Buyback niet gewoon als een service, maar als een beweging richting een duurzamere toekomst. Ons doel? "In elke familie een Remarketed device." Dit ambitieuze doel drijft ons om apparaten een tweede leven te geven, zodat we niet alleen onze ecologische voetafdruk verkleinen, maar jou ook de beste deals kunnen bieden.

Het proces, simpel en transparant

Het deelnemen aan ons buyback-programma is kinderspel:

  1. Beoordeel je device: Ik hoor je denken: ‘Hoeveel is mijn iPhone waard?’. Om binnen enkele minuten op een antwoord te komen vul je de stappen in op de Buyback website.
  2. Stuur het op: Profiteer van onze gratis verzendservice om je apparaat naar ons te sturen.
  3. Ontvang je vergoeding: Zodra het artikel is geïnspecteerd en goedgekeurd, wordt de betaling binnen 24 uur uitgevoerd zodat je kunt investeren in je volgende Remarketed device.

Jouw rol in de circulaire economie

Elke Buyback-transactie brengt ons een stap dichter bij een duurzamere wereld. Door jouw gebruikte apparaten aan ons te verkopen, maak je niet alleen een milieubewuste keuze, maar krijg je ook de kans om te upgraden op een economisch verantwoorde manier. Samen kunnen we het verschil maken.

Voeg je vandaag nog bij ons op deze reis. Want bij Remarketed gaat het niet alleen om technologie; het gaat om het maken van duurzame keuzes die ons allemaal ten goede komen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Help, mijn MacBook loopt vast!
Wanneer je MacBook vastloopt, probeer dan deze stappen om het probleem op te lossen. Deze stappen kunnen je MacBook weer soepel laten werken.
De circulaire economie uitgelegd
Benieuwd naar de circulaire economie en hoe Remarketed bijdraagt aan een duurzamere toekomst? Ontdek hoe we door reparatie, recycling en upcycling van elektronica de levensduur van producten verlengen en grondstoffen besparen. Lees verder om te zien hoe jij ook een verschil kunt maken.
5 redenen om van Android naar Apple over te stappen
Ontdek waarom de iPhone perfect integreert met Apple-apparaten, een gebruiksvriendelijke interface biedt, uitstekende beveiliging en langdurige updates heeft, en toegang geeft tot de beste apps. Lees meer...
Top 5 refurbished iPhone