Telefoon recyclen en er geld mee verdienen

Geplaatst op 26 March 2024 - 12:00 Hinke Bruinsma

In een wereld die voortdurend op zoek is naar duurzamere manieren om te consumeren, introduceert Remarketed een revolutionaire oplossing: Buyback. Maar wat betekent Buyback eigenlijk? 

Wat is Buyback?

Simpel gezegd, het is een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad. Zelfs je iPhone met een kapot scherm of je oude MacBook Pro kun je aan ons verkopen. Door deze cyclus bevorderen we niet alleen hergebruik, maar dragen we ook bij aan de vermindering van e-waste. 

Het is een kernonderdeel van onze missie om technologie toegankelijk te maken op een manier die goed is voor zowel de portemonnee als de planeet. Ontdek hoe je kunt bijdragen aan een groenere toekomst door deel te nemen aan ons Buyback-programma.

Duurzaamheid ontmoet waarde

Bij Remarketed zien we Buyback niet gewoon als een service, maar als een beweging richting een duurzamere toekomst. Ons doel? "In elke familie een Remarketed device." Dit ambitieuze doel drijft ons om apparaten een tweede leven te geven, zodat we niet alleen onze ecologische voetafdruk verkleinen, maar jou ook de beste deals kunnen bieden.

Het proces, simpel en transparant

Het deelnemen aan ons buyback-programma is kinderspel:

  1. Beoordeel je device: Ik hoor je denken: ‘Hoeveel is mijn iPhone waard?’. Om binnen enkele minuten op een antwoord te komen vul je de stappen in op de Buyback website.
  2. Stuur het op: Profiteer van onze gratis verzendservice om je apparaat naar ons te sturen.
  3. Ontvang je vergoeding: Zodra het artikel is geïnspecteerd en goedgekeurd, wordt de betaling binnen 24 uur uitgevoerd zodat je kunt investeren in je volgende Remarketed device.

Jouw rol in de circulaire economie

Elke Buyback-transactie brengt ons een stap dichter bij een duurzamere wereld. Door jouw gebruikte apparaten aan ons te verkopen, maak je niet alleen een milieubewuste keuze, maar krijg je ook de kans om te upgraden op een economisch verantwoorde manier. Samen kunnen we het verschil maken.

Voeg je vandaag nog bij ons op deze reis. Want bij Remarketed gaat het niet alleen om technologie; het gaat om het maken van duurzame keuzes die ons allemaal ten goede komen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone