Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.

Geplaatst op 20 March 2024 - 11:26 Hinke Bruinsma

Duik in de M1 magie

Vandaag verdiepen we ons in de wereld van de MacBook Air met die oh-zo-geweldige M1-chip. Ja, je hoort het goed, een technisch snufje dat ons bijna laat kwijlen van enthousiasme. Dus, pak een kopje koffie (of thee, we oordelen niet) en ga er lekker voor zitten, want dit wordt leuk én leerzaam.

Laten we duiken in de magie van de M1-chip. Gelanceerd in november 2020, was dit het moment dat Apple vaarwel zei tegen Intel en ons verwelkomde in de wereld van hun zelfgemaakte chip. Maar wat maakt de M1 zo bijzonder? Hij werkt tot wel 3,5 keer sneller dan de oudere modellen. En voor iedereen die van games of design houdt, maakt de M1 de graphics tot vijf keer beter. Dat betekent dat alles wat je doet, vloeiender en sneller gaat, zonder haperingen.

 

Meer power, minder opladen

Maar wacht, er is meer. De M1-chip is niet alleen snel, hij is ook een marathonloper als het gaat om batterijduur. Tot 18 uur lang kun je doorgaan zonder naar je oplader te hoeven grijpen. Dat betekent meer Netflix-marathons, meer Zoom-vergaderingen (als je daarvan houdt), en meer van alles wat je hartje begeert, zonder die vervelende "batterij bijna leeg"-melding.

 

Dun, licht, en oh-zo-stijlvol

Als we het over design hebben, blijft de MacBook Air trouw aan zijn naam – dun, licht en oh-zo-stijlvol. Met een gewicht van slechts 1,29 kg en een dikte die nauwelijks de moeite waard is om te meten, is dit schoonheid en kracht gecombineerd.

Een scherm waar je u tegen zegt

Nu het display. Het 13,3-inch Retina-scherm brengt kleuren tot leven alsof je in een regenboog duikt. En voor de tech-fanaten: het heeft een resolutie van 2560 x 1600 pixels. Dat betekent scherpere tekst, helderdere beelden en een geweldige algehele visuele ervaring.

 

Opslag, Geheugen en Soepele Software

Opslag en geheugen? Geregeld. Er is zat plek voor al je spullen, zoals belangrijke documenten en foto's. En dankzij macOS Big Sur, dat perfect samenwerkt met de M1-chip, werkt je MacBook super soepel.

 

Altijd en overal verbonden

Connectiviteit is ook geen probleem. Met twee USB-C poorten en Wi-Fi 6 ben je altijd verbonden, of je nu thuis zit of onderweg bent naar je volgende avontuur.

 

Waar tech toewijding ontmoet

Kortom, de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.

Dus, wat denk je? Klaar om je leven te upgraden met een Refurbished MacBook Air M1? Bij Remarketed heb je hem refurbished in huis voor slechts €799 in plaats van €1.329. Wij staan klaar om je met open armen te ontvangen in onze Remarketed Family. Kom erbij en laten we samen de wereld een beetje groener, sneller en gewoonweg beter maken.

 

Als lid van de Remarketed Family krijg je 5% korting op al je bestellingen, je krijgt 3 jaar garantie in plaats van 2 en er zijn nog veel meer voordelen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone