Refurbished apparaten voor het gezin: waarom het een slimme keuze is.

Geplaatst op 27 February 2024 - 09:47 Hinke Bruinsma

In de wereld waar we vandaag de dag in leven is het belangrijk om verstandige keuzes te maken bij het selecteren van onze elektronische apparaten. Als ouder kan het lastig zijn om een telefoon uit te kiezen voor je zoon, dochter, of voor jezelf. Je houdt vaak rekening met dingen als budget, duurzaamheid, makkelijke communicatie binnen het gezin en ook de behoefte van elk gezinslid. Iets wat steeds populairder wordt zijn refurbished iPhones, maar waarom is dit zo’n goede keuze binnen gezinnen?

 

Budgetbewust

Dit is een van de meest voor de hand liggende voordelen van het kiezen voor refurbished; de kostenbesparing die het met zich meebrengt. Als ouder zijnde begrijp je als geen ander hoe snel de kosten kunnen oplopen en vooral bij het aanschaffen van smartphones voor meerdere gezinsleden. Bij Remarketed's refurbished apparaten wordt over het algemeen minstens 35% van de nieuwprijs afgetrokken, zo kan je bijvoorbeeld een iPhone 13 Pro kopen voor €659,50. 

 

Robuust en betrouwbaar

Naast dat de prijs een flink stuk lager is, zoek je als gezin ook uiteraard naar een apparaat dat van goede kwaliteit is en lang mee kan. Refurbished toestellen worden grondig getest en gereviseerd waardoor ze net zo betrouwbaar zijn als nieuwe modellen.   

 

Een groene keuze

Duurzaamheid is, vooral in deze tijd waar milieubewustheid steeds belangrijker wordt, ook zeker een aspect wat steeds meer gezinnen motiveert om te kiezen voor refurbished. Door voor deze optie te kiezen help je als gezin om het elektronisch afval te verminderen, hergebruik te stimuleren en een positieve impact te maken op de planeet. 

 

Contact

Met de iPhones van Remarketed ben je als familie altijd verbonden en in contact met elkaar of met vrienden, dankzij de vele verschillende communicatiemogelijkheden. Of je nou FaceTimed voor een persoonlijk gesprek, bericht of Whatsapped voor een snelle vraag of jezelf uit op social media, met Remarketed devices blijf je verbonden waar je ook bent. 

 

Gezinsvriendelijke garanties

Ten slotte biedt refurbished zorgeloos genot door de garanties en kwaliteitscontroles die worden geboden. Dit maakt het aanschaffen van een apparaat gemoedsrustig en betrouwbaar.

 

Al met al zijn refurbished apparaten een slimme keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar betaalbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met hun kostenbesparing, robuustheid, milieuvriendelijkheid en gezinsvriendelijke garanties bieden deze gereviseerde apparaten alles wat gezinnen nodig hebben om zorgeloos te genieten van hun digitale ervaring. Dus waar wacht je nog op? Maak de overstap naar refurbished apparaten en ontdek zelf waarom ze perfect zijn voor jouw gezin!



Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone