Refurbished apparaten voor het gezin: waarom het een slimme keuze is.

Geplaatst op 27 February 2024 - 09:47 Hinke Bruinsma

In de wereld waar we vandaag de dag in leven is het belangrijk om verstandige keuzes te maken bij het selecteren van onze elektronische apparaten. Als ouder kan het lastig zijn om een telefoon uit te kiezen voor je zoon, dochter, of voor jezelf. Je houdt vaak rekening met dingen als budget, duurzaamheid, makkelijke communicatie binnen het gezin en ook de behoefte van elk gezinslid. Iets wat steeds populairder wordt zijn refurbished iPhones, maar waarom is dit zo’n goede keuze binnen gezinnen?

 

Budgetbewust

Dit is een van de meest voor de hand liggende voordelen van het kiezen voor refurbished; de kostenbesparing die het met zich meebrengt. Als ouder zijnde begrijp je als geen ander hoe snel de kosten kunnen oplopen en vooral bij het aanschaffen van smartphones voor meerdere gezinsleden. Bij Remarketed's refurbished apparaten wordt over het algemeen minstens 35% van de nieuwprijs afgetrokken, zo kan je bijvoorbeeld een iPhone 13 Pro kopen voor €659,50. 

 

Robuust en betrouwbaar

Naast dat de prijs een flink stuk lager is, zoek je als gezin ook uiteraard naar een apparaat dat van goede kwaliteit is en lang mee kan. Refurbished toestellen worden grondig getest en gereviseerd waardoor ze net zo betrouwbaar zijn als nieuwe modellen.   

 

Een groene keuze

Duurzaamheid is, vooral in deze tijd waar milieubewustheid steeds belangrijker wordt, ook zeker een aspect wat steeds meer gezinnen motiveert om te kiezen voor refurbished. Door voor deze optie te kiezen help je als gezin om het elektronisch afval te verminderen, hergebruik te stimuleren en een positieve impact te maken op de planeet. 

 

Contact

Met de iPhones van Remarketed ben je als familie altijd verbonden en in contact met elkaar of met vrienden, dankzij de vele verschillende communicatiemogelijkheden. Of je nou FaceTimed voor een persoonlijk gesprek, bericht of Whatsapped voor een snelle vraag of jezelf uit op social media, met Remarketed devices blijf je verbonden waar je ook bent. 

 

Gezinsvriendelijke garanties

Ten slotte biedt refurbished zorgeloos genot door de garanties en kwaliteitscontroles die worden geboden. Dit maakt het aanschaffen van een apparaat gemoedsrustig en betrouwbaar.

 

Al met al zijn refurbished apparaten een slimme keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar betaalbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met hun kostenbesparing, robuustheid, milieuvriendelijkheid en gezinsvriendelijke garanties bieden deze gereviseerde apparaten alles wat gezinnen nodig hebben om zorgeloos te genieten van hun digitale ervaring. Dus waar wacht je nog op? Maak de overstap naar refurbished apparaten en ontdek zelf waarom ze perfect zijn voor jouw gezin!Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone