Refurbished apparaten voor het gezin: waarom het een slimme keuze is.

Geplaatst op 27 February 2024 - 09:47 Hinke Bruinsma

In de wereld waar we vandaag de dag in leven is het belangrijk om verstandige keuzes te maken bij het selecteren van onze elektronische apparaten. Als ouder kan het lastig zijn om een telefoon uit te kiezen voor je zoon, dochter, of voor jezelf. Je houdt vaak rekening met dingen als budget, duurzaamheid, makkelijke communicatie binnen het gezin en ook de behoefte van elk gezinslid. Iets wat steeds populairder wordt zijn refurbished iPhones, maar waarom is dit zo’n goede keuze binnen gezinnen?

 

Budgetbewust

Dit is een van de meest voor de hand liggende voordelen van het kiezen voor refurbished; de kostenbesparing die het met zich meebrengt. Als ouder zijnde begrijp je als geen ander hoe snel de kosten kunnen oplopen en vooral bij het aanschaffen van smartphones voor meerdere gezinsleden. Bij Remarketed's refurbished apparaten wordt over het algemeen minstens 35% van de nieuwprijs afgetrokken, zo kan je bijvoorbeeld een iPhone 13 Pro kopen voor €659,50. 

 

Robuust en betrouwbaar

Naast dat de prijs een flink stuk lager is, zoek je als gezin ook uiteraard naar een apparaat dat van goede kwaliteit is en lang mee kan. Refurbished toestellen worden grondig getest en gereviseerd waardoor ze net zo betrouwbaar zijn als nieuwe modellen.   

 

Een groene keuze

Duurzaamheid is, vooral in deze tijd waar milieubewustheid steeds belangrijker wordt, ook zeker een aspect wat steeds meer gezinnen motiveert om te kiezen voor refurbished. Door voor deze optie te kiezen help je als gezin om het elektronisch afval te verminderen, hergebruik te stimuleren en een positieve impact te maken op de planeet. 

 

Contact

Met de iPhones van Remarketed ben je als familie altijd verbonden en in contact met elkaar of met vrienden, dankzij de vele verschillende communicatiemogelijkheden. Of je nou FaceTimed voor een persoonlijk gesprek, bericht of Whatsapped voor een snelle vraag of jezelf uit op social media, met Remarketed devices blijf je verbonden waar je ook bent. 

 

Gezinsvriendelijke garanties

Ten slotte biedt refurbished zorgeloos genot door de garanties en kwaliteitscontroles die worden geboden. Dit maakt het aanschaffen van een apparaat gemoedsrustig en betrouwbaar.

 

Al met al zijn refurbished apparaten een slimme keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar betaalbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met hun kostenbesparing, robuustheid, milieuvriendelijkheid en gezinsvriendelijke garanties bieden deze gereviseerde apparaten alles wat gezinnen nodig hebben om zorgeloos te genieten van hun digitale ervaring. Dus waar wacht je nog op? Maak de overstap naar refurbished apparaten en ontdek zelf waarom ze perfect zijn voor jouw gezin!Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De circulaire economie uitgelegd
Benieuwd naar de circulaire economie en hoe Remarketed bijdraagt aan een duurzamere toekomst? Ontdek hoe we door reparatie, recycling en upcycling van elektronica de levensduur van producten verlengen en grondstoffen besparen. Lees verder om te zien hoe jij ook een verschil kunt maken.
5 redenen om van Android naar Apple over te stappen
Ontdek waarom de iPhone perfect integreert met Apple-apparaten, een gebruiksvriendelijke interface biedt, uitstekende beveiliging en langdurige updates heeft, en toegang geeft tot de beste apps. Lees meer...
Familie Kloosterman kiest Remarketed
De familie Kloosterman zocht een betaalbare manier om hun oude smartphones te vervangen en ontdekte Remarketed. Ze kozen voor refurbished iPhones en waren aangenaam verrast door de kwaliteit. Nu delen ze eenvoudig foto's en video's van hun mooiste momenten en genieten van de voordelen van de Remarketed Family, inclusief exclusieve content en kortingen. Hun positieve ervaring motiveert hen om meer refurbished apparaten aan te schaffen. Lees hun verhaal en ontdek hoe Remarketed jouw gezin kan verrijken!
Top 5 refurbished iPhone