background collection

Ons verhaal

Je wil dat je iPhone altijd werkt als je hem nodig hebt. We zijn er op ingericht om dit mogelijk te maken voor iedereen die een refurbished iPhone wil. Als klant van Remarketed mag je zekerheid verwachten. Als je lid bent van de Remarketed Cares About+ community mag je ook nog heel veel extra voordeel verwachten.

Bij Remarketed kijken we verder dan alleen het product. Waarvoor gebruik je je iPhone nou echt? Om je mooiste momenten met je familie en vrienden vast te leggen, je leven makkelijker te maken en spontane dingen te doen met de mensen van wie je houdt.
Kortom: het aangaan van echte connecties met mensen die midden in het leven staan. Net als jij.

Kortom, we inspireren en faciliteren onze community om het maximale uit je leven te halen.

Onze missie en visie

Missie

In elke familie een remarketed device

Visie

Mobiele devices beheersen steeds meer ons leven, daarom moeten ze altijd optimaal werken én helpen we mensen deze te gebruiken op een manier die het leven verrijkt.

Samen met onze community dragen we bij aan verbeterde (familie)communicatie, algeheel welzijn en een vermindering van wereldwijde e-waste.

Onze kernwaarden

Fun maken met elkaar

Om dienstverlening op ons streefniveau mogelijk te maken, is het maken van fun een belangrijke pijler van ons succes. Dit plezier stralen we uit naar onze medewerkers, klanten en community.

Streven om de beste te zijn

De kwaliteit van onze devices en de service staan in onze cultuur op nummer één. Daarom streven we naar het hoogste service- en kennisniveau op gebied van refurbished iPhones.

Zorgen voor elkaar

Onze klanten en community kunnen hierop rekenen

  • Jouw devices moeten altijd goed mogelijk werken
  • Onze dienstverlening is zo duurzaam mogelijk
  • Als er toch iets is, lossen we het altijd op

Onze collega’s kunnen hierop rekenen

  • We helpen elkaar, ook als we daar niet om vragen
  • We zijn er voor je, in goede en slechte tijden
  • Als er iets is, lossen we het samen op.

Remarketed.nl is onderdeel van de Remarketed Group

Via de Remarketed Group verkopen we meer dan 500 iPhones, iPads en MacBooks per dag. 

We stellen ons platform beschikbaar omdat we de beste inkoopkanalen hebben in combinatie met een eigen refurbishment fabriek in Leek, Groningen.  Hierdoor geven we onze klanten de zekerheid van de hoogste kwaliteit van refurbished devices en aanverwante producten zoals kabels, onderdelen, hoesjes en screenprotectors bijvoorbeeld.

Wil je weten hoe ons proces werkt?