Word lid van de Remarketed Family en ontvang unieke voordelen

Geplaatst op 23 May 2024 - 16:52 Hinke Bruinsma

Bij Remarketed draait alles om jou en je gezin. We willen dat je geniet van de beste technologie, zonder de hoge kosten van nieuwe apparaten. Daarom bieden we hoogwaardige refurbished devices aan. Maar wist je dat er nog meer voordelen zijn als je lid wordt van onze Remarketed Family? Ontdek waarom lid worden van deze community een slimme keuze is voor jou en je familie.

Wat is de Remarketed Family?

De Remarketed Family is een community van mensen die fan zijn van refurbished technologie. Als lid krijg je toegang tot unieke voordelen en topservice. Ons doel is om in elk gezin een remarketed device te hebben, en we zijn trots op onze community die dit mogelijk maakt.

 

Voordelen van de Remarketed Family

Altijd 5% korting

Een van de grootste voordelen van de Remarketed Family is de standaard 5% korting op al onze producten. Of je nu op zoek bent naar een iPhone, iPad of MacBook, je krijgt altijd een scherpe prijs.

 

Uitgebreide garantie van 3 jaar

Terwijl de standaard garantie op onze producten al 2 jaar is, krijgen leden van de Remarketed Family een extra jaar garantie. Dit betekent dat je maar liefst 3 jaar zorgeloos kunt genieten van je device. Dit geeft je extra zekerheid en gemoedsrust.

 

Toegang tot exclusieve aanbiedingen en info

Als lid van onze community krijg je als eerste toegang tot speciale aanbiedingen, denk aan exclusieve sales, kortingsacties en een verjaardagscadeautje.

 

Persoonlijke service

Bij Remarketed vinden we persoonlijke service belangrijk. Als lid van de Remarketed Family kun je rekenen op extra aandacht en ondersteuning. Heb je vragen over je device of wil je advies op maat? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Woon je in de buurt van Groningen? dan ben je ook altijd welkom in onze winkel.

 

Hoe word je lid van de Remarketed Family?

Lid worden van de Remarketed Family is eenvoudig. Bezoek onze community pagina en meld je aan. Het kost niets en je kunt direct profiteren van de voordelen.

 

De Zekerheden van Remarketed

Naast de voordelen van de Remarketed Family bieden we ook een aantal zekerheden die je nergens anders vindt. Bij Remarketed ben je verzekerd van:

  • Kwaliteit van nieuw, prijs van refurbished: Onze devices zijn grondig gecontroleerd en opgeknapt. Ze werken als nieuw, maar zijn veel voordeliger.
  • Menselijke service: We staan altijd klaar om je te helpen met een glimlach. Onze klantenservice is vriendelijk, gedreven en zorgzaam.
  • Bijdragen aan de circulaire economie: Door te kiezen voor refurbished devices draag je bij aan een duurzame wereld. Samen verlengen we de levensduur van mobiele apparaten en verminderen we e-waste.

 

Sluit je aan bij de Remarketed Family

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe telefoon voor je kind, een tablet voor jezelf of een laptop voor werk, de Remarketed Family biedt je de beste deals en service. Samen maken we technologie betaalbaar, toegankelijk en duurzaam. 

 

Word vandaag nog lid van de Remarketed Family en ontdek het zelf. Samen maken we het leven mooier met de beste refurbished technologie.



Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Help, mijn MacBook loopt vast!
Wanneer je MacBook vastloopt, probeer dan deze stappen om het probleem op te lossen. Deze stappen kunnen je MacBook weer soepel laten werken.
De circulaire economie uitgelegd
Benieuwd naar de circulaire economie en hoe Remarketed bijdraagt aan een duurzamere toekomst? Ontdek hoe we door reparatie, recycling en upcycling van elektronica de levensduur van producten verlengen en grondstoffen besparen. Lees verder om te zien hoe jij ook een verschil kunt maken.
5 redenen om van Android naar Apple over te stappen
Ontdek waarom de iPhone perfect integreert met Apple-apparaten, een gebruiksvriendelijke interface biedt, uitstekende beveiliging en langdurige updates heeft, en toegang geeft tot de beste apps. Lees meer...
Top 5 refurbished iPhone