Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook

Geplaatst op 6 March 2024 - 13:00 Hinke Bruinsma

Nieuwe laptop

Heb je ooit voor je (refurbished) MacBook gezeten, verlangend naar de dagen van de rechtermuisknop op een gewone muis, denkend: "Waarom kan ik dit niet op mijn MacBook?" Of misschien heb je gefrustreerd gegoogeld "rechtermuisknop macbook werkt niet"? Nou, goed nieuws! Je kunt die goede oude rechtermuisklik magie op je MacBook hebben, en wij bij Remarketed vertellen je graag hoe.

Stap 1: Open systeeminstellingen

Het begint allemaal bij de Systeeminstellingen. Klik op het Apple-menu in de linkerbovenhoek van je scherm en selecteer 'Systeemvoorkeuren', je bent op weg om je MacBook nog handiger te maken!

 

Stap 2: Navigeer naar trackpad

Zodra je in de Systeemvoorkeuren bent, zoek je naar het icoon 'Trackpad'. Klik erop om de instellingen te openen. Hier begint het echte werk. Je gaat nu instellen hoe je MacBook reageert op jouw aanrakingen, waardoor je meer controle krijgt over hoe je jouw apparaat gebruikt. Dit is een cruciale stap om je MacBook volledig aan te passen aan jouw gebruikswijzen.

 

Stap 3: Schakel de rechtermuisknop in

In het Trackpad-menu zie je een aantal tabbladen. Klik op 'Secundair klikken' om de instellingen voor de rechtermuisknop te openen. Hier ontdek je de oplossing. Je kunt kiezen hoe je wilt dat je MacBook reageert wanneer je rechts wilt klikken. Wil je klikken met twee vingers? Of geef je de voorkeur aan klikken in de rechterbenedenhoek? Hier kun je ook de "rechter muisknop Apple muis" instellen voor diegenen die de fysieke muis gebruiken. De keuze is aan jou! Bij Remarketed moedigen we persoonlijke keuze aan.

Stap 4: Test je nieuwe superkracht

Nu je de rechtermuisknop hebt ingesteld, is het tijd om je nieuwe superkracht te testen. Open Finder of surf op het web en probeer het uit. Is het niet geweldig?

 

Jouw MacBook nu nog beter

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een nieuwe truc geleerd. Door iets simpels als het instellen van de rechtermuisknop van je MacBook, maak je jouw computer nog gebruiksvriendelijker. Dit is vooral handig als je ooit hebt gedacht dat de rechtermuisknop op de MacBook een verloren zaak was.

Heb je genoten van deze reis door de MacBook-instellingen? We hebben nog veel meer tips, trucs en refurbished pareltjes om te delen. Onthoud: in elke familie hoort een Remarketed device. Dus waarom zou je niet die van jou verrijken met een MacBook die precies doet wat jij wilt?

Ontdek meer over hoe we bij Remarketed de circulaire economie omarmen, de langste levensduur van mobiele apparaten bevorderen, en onze klanten zo veel mogelijk zekerheid bieden. Omdat bij ons, jouw geluk onze missie is.Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De circulaire economie uitgelegd
Benieuwd naar de circulaire economie en hoe Remarketed bijdraagt aan een duurzamere toekomst? Ontdek hoe we door reparatie, recycling en upcycling van elektronica de levensduur van producten verlengen en grondstoffen besparen. Lees verder om te zien hoe jij ook een verschil kunt maken.
5 redenen om van Android naar Apple over te stappen
Ontdek waarom de iPhone perfect integreert met Apple-apparaten, een gebruiksvriendelijke interface biedt, uitstekende beveiliging en langdurige updates heeft, en toegang geeft tot de beste apps. Lees meer...
Familie Kloosterman kiest Remarketed
De familie Kloosterman zocht een betaalbare manier om hun oude smartphones te vervangen en ontdekte Remarketed. Ze kozen voor refurbished iPhones en waren aangenaam verrast door de kwaliteit. Nu delen ze eenvoudig foto's en video's van hun mooiste momenten en genieten van de voordelen van de Remarketed Family, inclusief exclusieve content en kortingen. Hun positieve ervaring motiveert hen om meer refurbished apparaten aan te schaffen. Lees hun verhaal en ontdek hoe Remarketed jouw gezin kan verrijken!
Top 5 refurbished iPhone