Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook

Geplaatst op 6 March 2024 - 13:00 Hinke Bruinsma

Nieuwe laptop

Heb je ooit voor je (refurbished) MacBook gezeten, verlangend naar de dagen van de rechtermuisknop op een gewone muis, denkend: "Waarom kan ik dit niet op mijn MacBook?" Of misschien heb je gefrustreerd gegoogeld "rechtermuisknop macbook werkt niet"? Nou, goed nieuws! Je kunt die goede oude rechtermuisklik magie op je MacBook hebben, en wij bij Remarketed vertellen je graag hoe.

Stap 1: Open systeeminstellingen

Het begint allemaal bij de Systeeminstellingen. Klik op het Apple-menu in de linkerbovenhoek van je scherm en selecteer 'Systeemvoorkeuren', je bent op weg om je MacBook nog handiger te maken!

 

Stap 2: Navigeer naar trackpad

Zodra je in de Systeemvoorkeuren bent, zoek je naar het icoon 'Trackpad'. Klik erop om de instellingen te openen. Hier begint het echte werk. Je gaat nu instellen hoe je MacBook reageert op jouw aanrakingen, waardoor je meer controle krijgt over hoe je jouw apparaat gebruikt. Dit is een cruciale stap om je MacBook volledig aan te passen aan jouw gebruikswijzen.

 

Stap 3: Schakel de rechtermuisknop in

In het Trackpad-menu zie je een aantal tabbladen. Klik op 'Secundair klikken' om de instellingen voor de rechtermuisknop te openen. Hier ontdek je de oplossing. Je kunt kiezen hoe je wilt dat je MacBook reageert wanneer je rechts wilt klikken. Wil je klikken met twee vingers? Of geef je de voorkeur aan klikken in de rechterbenedenhoek? Hier kun je ook de "rechter muisknop Apple muis" instellen voor diegenen die de fysieke muis gebruiken. De keuze is aan jou! Bij Remarketed moedigen we persoonlijke keuze aan.

Stap 4: Test je nieuwe superkracht

Nu je de rechtermuisknop hebt ingesteld, is het tijd om je nieuwe superkracht te testen. Open Finder of surf op het web en probeer het uit. Is het niet geweldig?

 

Jouw MacBook nu nog beter

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een nieuwe truc geleerd. Door iets simpels als het instellen van de rechtermuisknop van je MacBook, maak je jouw computer nog gebruiksvriendelijker. Dit is vooral handig als je ooit hebt gedacht dat de rechtermuisknop op de MacBook een verloren zaak was.

Heb je genoten van deze reis door de MacBook-instellingen? We hebben nog veel meer tips, trucs en refurbished pareltjes om te delen. Onthoud: in elke familie hoort een Remarketed device. Dus waarom zou je niet die van jou verrijken met een MacBook die precies doet wat jij wilt?

Ontdek meer over hoe we bij Remarketed de circulaire economie omarmen, de langste levensduur van mobiele apparaten bevorderen, en onze klanten zo veel mogelijk zekerheid bieden. Omdat bij ons, jouw geluk onze missie is.Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone