Jouw iPhone laten repareren bij Remarketed

Geplaatst op 30 May 2024 - 12:11 Hinke Bruinsma

Waarom je telefoon repareren bij Remarketed?

Je iPhone is onmisbaar in het dagelijks leven. Van het vastleggen van mooie momenten tot het regelen van je dagelijkse taken. Maar wat doe je als je iPhone scherm barst of de batterij het begeeft? Bij Remarketed ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige reparaties tegen een betaalbare prijs. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor onze reparatieservices.

 

Snelle en betrouwbare iPhone reparaties

Bij Remarketed begrijpen we hoe belangrijk je iPhone voor je is. Daarom bieden we snelle en betrouwbare reparaties, uitgevoerd door ervaren technici. Of je nu een nieuw scherm nodig hebt of je batterij moet vervangen worden, wij zorgen ervoor dat je iPhone weer als nieuw werkt.

 

Voordelen van Reparatie bij Remarketed:

  1. We gebruiken alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je iPhone na reparatie weer perfect functioneert.
  2. Klaar binnen 45 minuten
  3. Bij ons krijg je altijd garantie op de uitgevoerde reparaties. Dat is onze Zekerheid.

 

Veel voorkomende iPhone reparaties

We bieden een breed scala aan reparatiediensten. De meest voorkomende reparaties die we uitvoeren zijn:

 

  • Schermvervanging: Een barst in je scherm kan vervelend zijn en je telefoon moeilijk te gebruiken maken. Wij vervangen je scherm snel en vakkundig.
  • Batterijvervanging: Als je batterij snel leeg gaat of je telefoon uitvalt, kan een nieuwe batterij een wereld van verschil maken.
  • Andere reparaties: Van knoppen die niet meer werken tot problemen met de oplaadpoort, onze technici kunnen het allemaal verhelpen.

 

Hoe werkt het?

Het reparatieproces bij Remarketed is eenvoudig en transparant. Je brengt je iPhone naar onze winkel, wij voeren een diagnose uit en geven je een prijsopgave. Zodra je akkoord gaat, beginnen we met de reparatie. Je kunt vaak dezelfde dag je gerepareerde iPhone weer ophalen.

 

Onze Missie en Visie

Bij Remarketed streven we ernaar om de levensduur van mobiele apparaten te verlengen en onze klanten zoveel mogelijk zekerheid te bieden. We willen dat elke familie kan genieten van betrouwbare en betaalbare technologie. Onze kernwaarden zijn plezier, zorgzaamheid en streven naar het beste.

 

Extra’s

Wordt gratis lid van de Remarketed Family en profiteer van extra’s zoals altijd 5% korting, 3 jaar garantie i.p.v. 2 jaar en nog veel meer.

 

Bezoek ons vandaag nog!

Heb je een iPhone die gerepareerd moet worden? Kom langs in onze winkel en ervaar zelf waarom zoveel mensen voor Remarketed kiezen. Voor telefoon reparatie in Groningen moet je bij Remarketed zijn, zodat jij je kunt focussen op de mooie momenten in het leven.

Onze winkel is gevestigd in Astraat 17, Groningen.

 

Bij Remarketed ben je verzekerd van kwaliteit, snelheid en uitstekende service. Tot snel!



Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Help, mijn MacBook loopt vast!
Wanneer je MacBook vastloopt, probeer dan deze stappen om het probleem op te lossen. Deze stappen kunnen je MacBook weer soepel laten werken.
De circulaire economie uitgelegd
Benieuwd naar de circulaire economie en hoe Remarketed bijdraagt aan een duurzamere toekomst? Ontdek hoe we door reparatie, recycling en upcycling van elektronica de levensduur van producten verlengen en grondstoffen besparen. Lees verder om te zien hoe jij ook een verschil kunt maken.
5 redenen om van Android naar Apple over te stappen
Ontdek waarom de iPhone perfect integreert met Apple-apparaten, een gebruiksvriendelijke interface biedt, uitstekende beveiliging en langdurige updates heeft, en toegang geeft tot de beste apps. Lees meer...
Top 5 refurbished iPhone