Jouw iPhone laten repareren bij Remarketed

Geplaatst op 30 May 2024 - 12:11 Hinke Bruinsma

Waarom je telefoon repareren bij Remarketed?

Je iPhone is onmisbaar in het dagelijks leven. Van het vastleggen van mooie momenten tot het regelen van je dagelijkse taken. Maar wat doe je als je iPhone scherm barst of de batterij het begeeft? Bij Remarketed ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige reparaties tegen een betaalbare prijs. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor onze reparatieservices.

 

Snelle en betrouwbare iPhone reparaties

Bij Remarketed begrijpen we hoe belangrijk je iPhone voor je is. Daarom bieden we snelle en betrouwbare reparaties, uitgevoerd door ervaren technici. Of je nu een nieuw scherm nodig hebt of je batterij moet vervangen worden, wij zorgen ervoor dat je iPhone weer als nieuw werkt.

 

Voordelen van Reparatie bij Remarketed:

  1. We gebruiken alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je iPhone na reparatie weer perfect functioneert.
  2. Klaar binnen 45 minuten
  3. Bij ons krijg je altijd garantie op de uitgevoerde reparaties. Dat is onze Zekerheid.

 

Veel voorkomende iPhone reparaties

We bieden een breed scala aan reparatiediensten. De meest voorkomende reparaties die we uitvoeren zijn:

 

  • Schermvervanging: Een barst in je scherm kan vervelend zijn en je telefoon moeilijk te gebruiken maken. Wij vervangen je scherm snel en vakkundig.
  • Batterijvervanging: Als je batterij snel leeg gaat of je telefoon uitvalt, kan een nieuwe batterij een wereld van verschil maken.
  • Andere reparaties: Van knoppen die niet meer werken tot problemen met de oplaadpoort, onze technici kunnen het allemaal verhelpen.

 

Hoe werkt het?

Het reparatieproces bij Remarketed is eenvoudig en transparant. Je brengt je iPhone naar onze winkel, wij voeren een diagnose uit en geven je een prijsopgave. Zodra je akkoord gaat, beginnen we met de reparatie. Je kunt vaak dezelfde dag je gerepareerde iPhone weer ophalen.

 

Onze Missie en Visie

Bij Remarketed streven we ernaar om de levensduur van mobiele apparaten te verlengen en onze klanten zoveel mogelijk zekerheid te bieden. We willen dat elke familie kan genieten van betrouwbare en betaalbare technologie. Onze kernwaarden zijn plezier, zorgzaamheid en streven naar het beste.

 

Extra’s

Wordt gratis lid van de Remarketed Family en profiteer van extra’s zoals altijd 5% korting, 3 jaar garantie i.p.v. 2 jaar en nog veel meer.

 

Bezoek ons vandaag nog!

Heb je een iPhone die gerepareerd moet worden? Kom langs in onze winkel en ervaar zelf waarom zoveel mensen voor Remarketed kiezen. Voor telefoon reparatie in Groningen moet je bij Remarketed zijn, zodat jij je kunt focussen op de mooie momenten in het leven.

Onze winkel is gevestigd in Astraat 17, Groningen.

 

Bij Remarketed ben je verzekerd van kwaliteit, snelheid en uitstekende service. Tot snel!Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Jouw iPhone laten repareren bij Remarketed
Bij Remarketed krijg je snelle en betrouwbare iPhone reparaties, uitgevoerd binnen 45 minuten met garantie. Profiteer van 5% korting en 3 jaar garantie als lid van de Remarketed Family. Bezoek onze winkel in Astraat 17, Groningen, voor topservice.
Word lid van de Remarketed Family en ontvang unieke voordelen
De Remarketed Family is een community van fans van refurbished technologie. Leden krijgen 5% korting, 3 jaar garantie, exclusieve aanbiedingen en persoonlijke service. Door refurbished devices te kopen, steun je een duurzame wereld. Meld je gratis aan en geniet van hoogwaardige, betaalbare technologie en topservice.
iOS 18: Een nieuwe era voor iPhone gebruikers
iOS 18 brengt slimme Siri, AI-verbeteringen in apps, en een AI-assistent in Safari. Het startscherm is aanpasbaarder, communicatie tussen iPhone en Android verbetert, en Apple Maps krijgt aangepaste routes. Toegankelijkheidsopties omvatten een gehoorapparaatmodus voor AirPods Pro en spraaksnelkoppelingen. Safari krijgt AI-tools en een "Web Eraser," en CarPlay integreert met nieuwe auto's in 2024. Beschikbaar eind september na de aankondiging op 10 juni.
Top 5 refurbished iPhone