Familie Kloosterman kiest Remarketed

Geplaatst op 14 June 2024 - 10:44 Hinke Bruinsma

De familie Kloosterman, bestaande uit vader Mark, moeder Lisa, en hun twee kinderen Emma en Lucas, waren al een tijdje op zoek naar een manier om hun verouderde smartphones te vervangen zonder de bank te breken. Mark vertelt: "Onze telefoons waren echt aan vervanging toe, maar we wilden niet te veel geld uitgeven aan nieuwe modellen, toen ontdekten we Remarketed."

 

Het oplossingsgerichte alternatief

Na wat onderzoek besloten ze om hun oude iPhones in te ruilen voor refurbished modellen bij Remarketed. "Het idee dat we hoogwaardige apparaten konden krijgen voor een fractie van de prijs sprak ons enorm aan," zegt Lisa. "En het beste deel?" "We kregen er ook nog eens 3 jaar garantie bij."

 

De eerste indruk

De familie Kloosterman was aangenaam verrast toen hun nieuwe iPhones arriveerden. "Ze zagen er echt als nieuw uit," herinnert Emma zich. "Geen krassen of beschadigingen, en ze werkten perfect." Lucas voegt toe: "Het is geweldig om de nieuwste technologie in handen te hebben zonder ons zorgen te maken over de kosten."

 

Samen herinneringen maken

Met hun nieuwe devices kon de familie Kloosterman eindelijk weer volop genieten van de mogelijkheden van moderne technologie. Mark vertelt enthousiast: "We gebruiken onze iPhones nu om de mooiste momenten vast te leggen. Van familiedagen in het park tot Lucas' voetbalwedstrijden en Emma's dansoptredens, we hebben nu altijd een hoogwaardige camera bij de hand."

 

Lisa vult aan: "Het delen van foto's en video's met onze familie en vrienden is nu zo eenvoudig. We hebben zelfs een gedeeld fotoalbum aangemaakt zodat iedereen mee kan genieten van onze avonturen."

 

De Remarketed Family

Wat de familie Kloosterman ook waardeert, is de  dat komt met het lidmaatschap van de Remarketed Family. "Het is fijn om deel uit te maken van een groep mensen die toegang hebben tot exclusieve content over duurzaamheid en kwaliteit." zegt Mark. "De extra voordelen, zoals kortingen en tips, maken het echt de moeite waard."

 

Toekomstplannen

Met hun positieve ervaring overwegen de Kloostermans nu om ook andere apparaten via Remarketed aan te schaffen. "We denken eraan om een iPad te kopen voor de kinderen," zegt Lisa. "Het is geruststellend om te weten dat we betrouwbare en betaalbare opties hebben."

 

-

 

Heb jij ook een inspirerend verhaal over hoe Remarketed devices jouw gezinsleven hebben verbeterd? Deel het met ons en wie weet, verschijnt jouw verhaal wel in onze volgende editie van Familieverhalen! Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Blijf ons volgen voor meer verhalen en laat je inspireren door de Remarketed Family.Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De circulaire economie uitgelegd
Benieuwd naar de circulaire economie en hoe Remarketed bijdraagt aan een duurzamere toekomst? Ontdek hoe we door reparatie, recycling en upcycling van elektronica de levensduur van producten verlengen en grondstoffen besparen. Lees verder om te zien hoe jij ook een verschil kunt maken.
5 redenen om van Android naar Apple over te stappen
Ontdek waarom de iPhone perfect integreert met Apple-apparaten, een gebruiksvriendelijke interface biedt, uitstekende beveiliging en langdurige updates heeft, en toegang geeft tot de beste apps. Lees meer...
Familie Kloosterman kiest Remarketed
De familie Kloosterman zocht een betaalbare manier om hun oude smartphones te vervangen en ontdekte Remarketed. Ze kozen voor refurbished iPhones en waren aangenaam verrast door de kwaliteit. Nu delen ze eenvoudig foto's en video's van hun mooiste momenten en genieten van de voordelen van de Remarketed Family, inclusief exclusieve content en kortingen. Hun positieve ervaring motiveert hen om meer refurbished apparaten aan te schaffen. Lees hun verhaal en ontdek hoe Remarketed jouw gezin kan verrijken!
Top 5 refurbished iPhone