5 leuke iPhone feitjes die jij nog niet kende

Geplaatst op 21 February 2024 - 14:39 Hinke Bruinsma

1 - Uitvinding van het jaar


In 2007 pakte de iPhone een grote eer: Times Magazine noemde het de "Invention of the Year". Dit was niet zomaar een prijs, maar een erkenning van hoe revolutionair de iPhone was. Met zijn innovatieve design en technologie veranderde het de manier waarop we communiceren en interacteren, een echte game-changer in de technologiewereld.

2 - Concurrenten werken samen


In de technologiewereld werken concurrenten soms verrassend samen. Neem bijvoorbeeld Apple en Samsung: hoewel ze rivalen zijn op de smartphonemarkt, produceert Samsung de processoren voor de iPhone. Deze unieke dynamiek toont aan hoe complex en onderling verbonden de technologie-industrie is. Door samen te werken, zorgen deze twee techreuzen ervoor dat jouw iPhone zowel krachtig als efficiënt functioneert.

3 - Is jou dit ooit opgevallen?


Ooit opgemerkt dat het in iPhone-advertenties vaak 9:41 of 9:42 is? Dit subtiele detail is een knipoog naar de historische lancering van de eerste iPhone door Steve Jobs. Hij introduceerde het apparaat namelijk precies rond die tijd. Een slimme manier van Apple om die iconische moment in hun reclames subtiel te eren.

4 - Tweedehands markt


Bijna de helft van de iPhone-gebruikers, zo'n 49%, verkoopt hun oude toestel voordat ze een nieuwe aanschaffen. Dit weerspiegelt niet alleen de blijvende waarde van iPhones, maar ook een slimme, duurzame benadering. Door oudere modellen te verkopen, dragen ze bij aan een circulaire economie en maken ze de weg vrij voor het nieuwste model iPhone.


5 - Hoogvliegende iPhone overleeft val van 4 kilometer hoogte


Bekijk dit: toen een iPhone tijdens een parachutesprong op zo'n 4267 meter hoogte uit de zak van een parachutespringer glipte, leek het een onvermijdelijke crash te worden. Maar tegen alle verwachtingen in, na een spectaculaire vrije val, werd het toestel teruggevonden - intact. De telefoon had een beschermhoesje, maar wie had gedacht dat het zonder ernstige schade zou overleven? Wel belandde het in de modder, wat ongetwijfeld hielp, maar het is een wonder dat er geen barst in zit.

Link naar video:
https://www.tiktok.com/@capt_rumcoffee/video/7202092628597361962

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone