background collection

Je oude mobiel inleveren voor een 25,- tegoedbon

 

Alle mobiele telefoons kunnen bij ons ingeleverd worden.

Ook je oude Nokia, Pocketline Swing of iPhone 3gs. Onder andere deze oude modellen kunnen ingeruild worden voor een tegoedbon van 25,-. Maar mocht je een nieuwer model willen inleveren kom dan ook gerust langs. Daar krijg je tot 800,- voor.

Remarketed specialiseert zich in het refurbishen van met name iPhones. Maar de komende twee week gaan wij ook jouw middeleeuwse model inzamelen.

Wij vinden dit belangrijk omdat mobieltjes een hele hoop metalen bevatten. In 1 ton mobiele telefoons zit 140 kilo koper, ruim 3 kilo zilver, 130 gram palladium, 3 gram platina en maar liefst 300 gram goud. In 200 mobieltjes zit al genoeg goud voor één trouwring. In de batterij zit ook nog eens nikkel, lood, zink en mangaan. En de buitenkant van veel mobieltjes bestaat uit plastic.

Om deze waardevolle stoffen aan jullie terug te geven is er aan deze inleveractie ook een giveaway verbonden. Meedoen aan de actie schrijft je automatisch in voor de giveaway van de 100% gerecycelde gouden armband van NoWa.

Genoeg reden dus om samen met ons te recyclen. Hiermee helpen wij jou aan een tegoedbon en armband voor het apparaat dat alleen maar in de kast ligt. En daarnaast maak je kennis met de recycle cultuur waar wij om bekend staan.

Graag zien wij jou in onze winkel Groningen.

Adres: Astraat 17, 9718 CP Groningen

De kortingscode die u krijgt is geldig tot 17/05/24 en is besteedbaar bij een minimale uitgave van €200,- op de Remarketed.nl website.