background collection

Investeer in een groene planeet met onze devices

Bij ons kun je de nieuwste technologie bezitten en tegelijkertijd het milieu beschermen! Ons doel is om de manier waarop mensen technologie kopen te veranderen. We streven ernaar om de impact van een van 's werelds vervuilendste industrieën te verminderen door elektronische devices een tweede kans, en een tweede leven te geven. Op deze manier willen we afval en vervuiling verminderen. Door voor onze producten te kiezen, kun je genieten van de nieuwste devices en tegelijkertijd helpen de aarde te beschermen.

Ons vijfpuntenplan voor een groenere toekomst.

Elke gereviseerde telefoon bespaart 14 kg elektronisch afval en 50 kg CO2

Bij Remarketed passen we het idee van de circulaire economie toe door gebruikte devices te recyclen in onze lokale productie. Dit betekent dat grondstoffen niet geëxporteerd hoeven te worden en gebruikte devices een tweede kans krijgen en zo lang mogelijk bij ons in de cyclus blijven. Hierdoor wordt de levensduur van het device verlengd en afval verminderd. Zo produceert het produceren van een nieuwe iPhone XS bijvoorbeeld 79 kg CO2.

Hoe wij zorgen voor een circulaire economie

De circulaire economie is een idee waarbij we producten, onderdelen en materialen zo lang mogelijk blijven gebruiken en hergebruiken. Hierdoor produceren we zo min mogelijk afval en worden afvalstoffen gezien als nieuwe bronnen. Dit idee zorgt voor meer voordelen voor iedereen en verandert de manier waarop we over economische groeidenken. Zo zorgen we samen voor de beste wereld.

Ook de verpakking is gerecycled

Om 150 dozen van 12x12 cm te maken, heb je 1 boom nodig. Wij gebruiken alleen gerecyclede dozen om te verpakken en hebben op deze manier al 2000 bomen bespaart. Daarom maken we de mooiste dozen.

Last but not least! Hebben we 468.000.000 liter water bespaard.

Voor het maken van een nieuwe smartphone is 8760 liter water nodig, wat overeenkomt met het waterverbruik van 135 douches (gemiddeld 65 liter per douche). Voor het herstellen van een gereviseerd device is slechts 1560 liter water nodig, oftewel slechts 24 douches. Hiermee bespaar je 7200 liter water, wat gelijk staat aan 110 douches minder dan voor het maken van een nieuwe. Zullen we nu samen gaan beginnen met besparen? Klik!