background collection

Duurzaamheid

Duurzaamheid is vandaag de dag een steeds belangrijker wordend onderwerp. Over circulaire economie lees je iedere dag wel iets in de krant. Circulaire economie houdt in dat producten langer blijven circuleren, voordat ze vernietigd worden.

Ga voor duurzaamheid, kies voor een refurbished iPhone!

Wanneer je een groot fan bent van gadgets, wil je vast en zeker altijd het allernieuwste model? Dat gevoel hebben veel mensen, waardoor de oude toestellen altijd in een laatje belanden. Dat is heel zonde, want wist je dat de productie van mobiele apparaten jaarlijks rond de 2 miljard ligt? Dit is een probleem voor de gehele wereld, omdat deze productie dikwijls schade brengt aan het milieu. Ons milieu! Refurbished iPhones van Remarketed.nl dragen bij aan het beperken van de milieuschade. Hiermee blijven smartphones circuleren!

 

Het effect van smartphones

Natuurlijk, smartphones hebben ons leven op verschillende vlakken verrijkt. We zijn te allen tijde bereikbaar en kunnen werkelijk overal in de wereld onze vrienden en familie bereiken. Wereldwijde bereikbaarheid en digitale globalisering! Ook kunnen we ontspannen met vermakelijke apps en het bekijken van sociale media. Klinkt allemaal geweldig, maar er zit ook een keerzijde aan deze schitterende ontwikkeling... Milieutechnisch is de jaarlijkse productie van smartphones een zware aanslag op ons milieu. De dreiging schuilt met name in de uitstoot van broeikasgassen en mijnbouw naar schaarse delfstoffen, die noodzakelijk zijn voor de productie van allerlei smartphones.

 

Wat is duurzaamheid?

Duurzaamheid is alles wat te maken heeft met het milieu, de ecologie, verantwoord leven en de toekomstgerichte denkwijze die eraan vastkleeft. Bij Remarketed kijken we naar de huidige behoefte die de mensen hebben en hoe wij dit in de toekomst kunnen ontwikkelen. Vervolgens ontwikkelen we dit op dusdanige wijze dat milieu, mensen en economie niet in gevaar hoeven te komen.

Hoe draagt Remarketed bij aan duurzaamheid?

Het kiezen voor een refurbished iPhone is kiezen voor duurzaamheid. Je geeft een product een tweede leven. Je draagt bij aan een duurzamer geheel. Milieuvriendelijk en vriendelijk voor de portemonnee. Nadat een ervaren Apple specialist jouw refurbished iPhone heeft gecontroleerd - en daar waar nodig eventueel gecorrigeerd - krijg je een toestel dat perfect werkt! Geen nieuwe productie, geen aanslag op het milieu, maar duurzaamheid ten top! Samen met jou gaan we voor een betere wereld en duurzaamheid speelt hierin een centrale rol.

 

Een bijdrage leveren…

Ja! Dat doe je wanneer je voor een refurbished toestel kiest. Maar hoe doe je dat? Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone, lever jij een bijdrage aan:

  • Energiebesparing
  • Vermindering gevaarlijk afval
  • Vermindering uitstoot
  • Materiaal besparing
  • Minder mijnbouw

 

Minder milieuschade, lage tarieven en meer duurzaamheid, dat is Remarketed.nl

Testen
Controleren
Al onze iPhones worden bij binnenkomst door onze technici gecontroleerd.
Testen
Renoveren
Wanneer er defecte onderdelen zijn, worden deze vervangen voor nieuwe.
Testen
Reinigen
Wanneer het toestel 100% technisch in orde is, wordt hij na een controle volledig gereinigd.
Testen
Verkoopklaar
Aan het einde van dit proces is het toestel weer als nieuw en klaar voor de volgende gebruiker!