Refurbished iPhone 11

Wil je de refurbished iPhone 11 kopen? Koop dan met de Zekerheden van Remarketed. Als je onderdeel wordt van de Remarketed Family, profiteer je van vele voordelen. Waaronder 5% korting op alle je volgende aankopen. 3 jaar garantie (i.p.v. 2 jaar). En de beste lifehacks voor je nieuwe iPhone... Waar wacht je nog op :)

859,-
nieuwprijs
717,50
iPhone 11 256GB Wit
717,50
Bekijken

16% korting

Ontdek de iPhone 11 bij Remarketed: een moderne klassieker binnen bandbereik

De iPhone 11 combineert geavanceerde technologie met een betaalbare prijs, vooral als je kiest voor een refurbished model bij Remarketed. Als lid van de Remarketed Family geniet je van vele voordelen, waaronder kortingen en uitgebreide garantie. Duik hieronder in de wereld van de iPhone 11.

Omschrijving van de specs

De iPhone 11, gelanceerd in 2019, is uitgerust met de krachtige A13 Bionic-chip, die zorgt voor een soepele en efficiënte werking. Het toestel heeft een indrukwekkend 6,1-inch Liquid Retina HD-display, perfect voor het bekijken van media. Met een dual-camerasysteem (12MP groothoek- en ultragroothoekcamera's) biedt het uitstekende fotografie-opties, inclusief nachtmodus en 4K video. Daarnaast biedt het toestel Face ID, draadloos opladen, en een verbeterde batterijduur ten opzichte van eerdere modellen.

Praktische voorbeelden wat je er mee kan doen?

De iPhone 11 is een veelzijdige smartphone die perfect is voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. De verbeterde camera's maken het ideaal voor het vastleggen van belangrijke momenten in hoge kwaliteit. Het grote scherm en de snelle processor maken het uitstekend geschikt voor gaming, het bekijken van films, en multitasking. Voor professionals biedt de iPhone 11 genoeg kracht voor videoconferenties, het bewerken van documenten, en het beheren van e-mails onderweg.

Voor- en nadelen van de iPhone volgens gebruikers (+bron)

Gebruikers waarderen de iPhone 11 vanwege zijn lange batterijduur en veelzijdige camera, zoals aangegeven in recensies op platforms zoals CNET en TechRadar. De prestaties en de bouwkwaliteit worden ook positief beoordeeld. Enkele nadelen die gebruikers noemen zijn het ontbreken van een OLED-display, wat minder luxe aanvoelt dan sommige concurrenten, en de grootte, die als ietwat omvangrijk kan worden ervaren.

Vergelijking met iPhone XS en iPhone X

In vergelijking met de iPhone XS en iPhone X, biedt de iPhone 11 een groter scherm, betere batterijduur, en verbeterde camerafuncties. De iPhone XS heeft een kleiner OLED-scherm dat scherper is dan het LCD-scherm van de 11, maar de 11's A13-chip is krachtiger. De iPhone X, als ouder model, heeft een kleiner scherm en minder geavanceerde camera's. De iPhone 11 is een geweldige upgrade voor wie de nieuwste functies zoekt zonder de premium prijs.

Voordelen lid worden Remarketed Family

Door je aan te sluiten bij de Remarketed Family, ontgrendel je een wereld van voordelen. Leden ontvangen 5% korting op alle aankopen, inclusief de iPhone 11, wat het nog betaalbaarder maakt. Je geniet ook van een verlengde garantie van 3 jaar, wat extra zekerheid en gemoedsrust biedt. Als lid heb je toegang tot exclusieve tips en tricks om het meeste uit je iPhone 11 te halen. Word nu lid van de Remarketed Family en ervaar de voordelen!