Refurbished iPhone 11

Wil je de refurbished iPhone 11 kopen? Koop dan met de Zekerheden van Remarketed. Als je onderdeel wordt van de Remarketed Family, profiteer je van vele voordelen. Waaronder 5% korting op alle je volgende aankopen. 3 jaar garantie (i.p.v. 2 jaar). En de beste lifehacks voor je nieuwe iPhone... Waar wacht je nog op :)

979,-
nieuwprijs
449,50
iPhone 11 256GB Zwart
449,50
Bekijken

54% korting

979,-
nieuwprijs
459,50
iPhone 11 256GB Wit
459,50
Bekijken

53% korting

Helemaal van deze tijd

Een refurbished iPhone is eigenlijk helemaal van deze tijd. Refurbished wil zeggen dat ze eerder in gebruik zijn geweest, maar als nieuw werken omdat ze compleet gecontroleerd zijn. Daarom worden ze ook opnieuw verkocht tegen een lagere prijs. Daarnaast krijg je In Nederland gewoon garantie. Ook fijn om te weten is dat refurbished heel erg duurzaam is omdat je een oude telefoon een nieuw leven geeft. Je zou zeggen dat het een hele duidelijke keuze is. Refurbished is altijd beter. Het is een lagere prijs, je geeft een nieuwe telefoon een tweede leven. Hij is compleet gecontroleerd en je krijgt ook nog eens gewoon garantie. Toch is het niet zo voor de hand liggend als het lijkt. Daarom lichten we de plus en minpunten even goed voor je uit.

De voordelen

Een heel groot pluspunt van een refurbished iPhone 11 is dat het op zichzelf al een ongelooflijk goede telefoon is. Het is een toestel dat eind 2020 op de markt gebracht is en En wat online door meerdere sites Als de beste instap telefoon van de afgelopen jaren gekozen is. Gekozen is. Ten opzichte van de iPhone 11 is deze smartphone namelijk een enorme verbetering. Zo heeft de De pro versie van de iPhone 12, bijvoorbeeld 3 camera's achterop het toestel en een speciale lidar sensor voor het maken van portretfoto's. Wanneer je enthousiast foto's maakt met je telefoon, dan is dit Natuurlijk exact wat je wilt hebben. Het is een uitstekende telefoon die vaak nog heel lang mee kan. Dus ook als je hem refurbished koopt, dan gaat hij waarschijnlijk nog wel even een tijdje mee. Je kunt er dus niet omheen, de prijskwaliteitverhouding is gewoonweg heel goed. Wanneer je op zoek bent naar een goede telefoon die doet wat hij doen, dan zit je met deze telefoon zeker goed. Je geeft een stuk minder uit dan aan een nieuwe telefoon En, Dat is Natuurlijk een stuk beter voor de portemonnee. Ook heeft een iPhone 12 lange software ondersteuning. Het toestel zal nog 5 jaar met nieuwe IOS versies meegaan. Het toestel werd in 2020 geleverd met iOS 14 en je zit waarschijnlijk goed tot met minstens IOS 19. Dat betekent dat je tot en met 2025 nog goed zit.

Beter voor het milieu

Ook noemden we net al eventjes het punt duurzaamheid. Een refurbishd iPhone 11 Is een stuk beter voor het milieu dan dat je een nieuwe iPhone koopt. In een smartphone In het algemeen zitten namelijk heel veel kostbare materialen, die je natuurlijk maar één keer uit de grond kunt halen. Als je een steentje wilt bijdragen aan het milieu, dan is het kopen van een refurbished iPhone Zeker goed om te overwegen. Voorlopig zal er nog geen eind komen aan de vraag naar deze belangrijke grondstoffen. De industrie is bezig met verduurzamen, maar voordat dit ook echt realiteit wordt, duurt dat nog wel even, als je je steentje wilt bijdragen aan een beter milieu dan is een refurbished telefoon zeker een goede optie.

Zijn er ook minputen?

En dan vraag je je natuurlijk af of het er ook nog minpunten zijn. In alle eerlijkheid, die zijn er zoals in bijna alle gevallen Met welk product dan ook. Het voornaamste minpunt is de uiterlijke conditie. Een refurbished telefoon is eerder in gebruik geweest en Daarom loop je kans dat de telefoon gebruikssporen bevat. Als je dit niet erg vindt, dan is het Natuurlijk geen punt, maar Dit is wel iets om rekening mee te houden. Het klinkt misschien als een cliché, maar de ontwikkelingen in de smartphone industrie gaan sneller dan het licht. Dit betekent dat je dan niet meer het nieuwste van het nieuwste hebt Als je een refurbished telefoon koopt. Vooral de 5G ondersteuning is iets waar een refurbished uit van 12 Misschien een deal breaker is. De Nederlandse versie van de iPhone 12 kan namelijk niet echt goed overweg met 5G. Wanneer je een telefoon wilt die altijd helemaal up to date is en over de nieuwste functies beschikt Dan is een refurbished iPhone 11. Misschien niet de juiste optie. Als je echter gewoon op zoek bent naar een razendsnelle goede tip top telefoon Die gewoon doet wat hij moet doen en die nog even meegaat Dan heb je met een refurbished iPhone 11 helemaal niets om je zorgen over te maken. Het toestel is volledig gecontroleerd en daarmee nog goed voor jarenlang gebruik!