Voor 23:59 besteld is morgen in huis

  •  Gratis thuisbezorgd
  •  2 jaar garantie
  •  Hoogste kwaliteit refurbished
  •  30 dagen bedenktijd
  •  Eenvoudig retourneren

Wat is Refurbished?

Refurbished smartphones of laptops zijn al eens gebruikt, maar voor ze een tweede leven krijgen worden deze eerst zorgvuldig getest en schoongemaakt. De toestellen worden gereviseerd , schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe orderdelen. Bijvoorbeeld een nieuwe batterij of een nieuw scherm

De Engelse term refurbished laat zich in het Nederlands omschrijven als ‘gerenoveerd’. 

Verschillen Refurbished & Tweedehands

Refurbished is dan ook niet hetzelfde als tweedehands. Refurbished apparaten worden op belangrijke punten nagekeken en opgeknapt, ligt de kwaliteit dichter in de buurt van een nieuw product dan de gemiddelde tweedehands smartphone. Refurbished heeft diverse voordelen, zo krijg je bij een doorgaans 24 maanden garantie op een refurbished Apple device, wat niet het geval is als je deze tweedehands koopt. 

Batterij Refurbished iphone 

Wij weten hoe belangrijk een krachtige batterij is voor jou product. Daarom vervangen wij de batterij als deze niet meer in perfecte conditie is. De batterijen van de verkochte apparaten ten minste 80% van het oorspronkelijke vermogen.

Om onnodig elektronisch afval te voorkomen, worden batterijen met een hoger vermogen niet standaard vervangen. Batterijen verliezen tot 10% van hun capaciteit na slechts enkele oplaadcycli. De verdere afname van de prestaties vertraagt ​​dan aanzienlijk, zodat er zelfs bij een niveau van 80% geen sprake is van bijzondere waardevermindering. Om onze kwaliteit te waarborgen geven wij 2-jaar garantie op onze producten waaronder de batterij. 

Voordelen Refurbished product in vergelijking met een Tweedehands product

  • De prijs, een Refurbished product is tot 70% voordeliger van een nieuw proecut
  • Een refurbished product is uitgebreid getest en wordt geleverd met minimaal 2 jaar garantie
  • Je kunt Refurbished producten eerst proberen. Bij Remarketed kan je binnen 30-dagen gratis retouneren. 
  • Refurbished producten zijn duurzaam op een Refurbished iPhone wordt tot 55KG CO2 bespaard. 

 

Garantie op een Refurbished product. 

Refurbished producten van Remarketed hebben 2 jaar garantie. Dit doen we niet zomaar dit doen we omdat wij achter onze kwaliteitscontrole staan. Wij leveren u een gelijke service als een nieuw product. 

Daarnaast heb je 30-dagen retourrecht op je product en is het mogelijk om achteraf via klarna te betalen. 

 

Conditie Refurbished product 

Refurbished producten van Remarketed zijn verkrijgbaar in verschillende productcondities van als nieuw tot zichtbaar gebruikt. Wij hebben deze producten met uiterste zorg verdeeld in verschillende categorien A-Grade, B-Grade & C-gade.Alle producten zijn 100% functioneel maar verschillen in cosmetische schade op de behuizing. 

 

 

 

Bezorging

Indien een product op voorraad is, zullen wij dit duidelijk op de betreffende pagina vermelden. Vervolgens kun je voor een verzending binnen Nederland kiezen uit een 3-tal verzendmethodes en in België wordt je device de volgende dag gratis bezorgd. Verdere uitleg over de verzendmethodes vind je hieronder.

Same day delivery

Voor onze Nederlandse klanten bieden wij gratis same day delivery wanneer zij voor 10:00 uur bestellen.

Volgende dag bezorgd

Wanneer je voor 23.59 uur in Nederland en voor 18:00 uur in België besteld, heb je het product de volgende dag in huis (met uitzondering van zondag). Mocht je tijdens het eerste bezorgmoment niet aanwezig zijn, dan zal er een tweede bezorgmoment plaatsvinden. Indien je de tweede keer niet aanwezig bent, zal de bezorger een bericht achterlaten, waar en wanneer je het pakket kunt afhalen.

Bestel voor 23.59 uur vanuit Nederland en voor 18:00 uur vanuit België

Eerste bezorgpoging

Tweede bezorgpoging

Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Zaterdag Maandag Dinsdag
Zondag Maandag Dinsdag

 

Dit houdt dus in dat wanneer je op vrijdagavond voor 23.59 uur in Nederland en voor 18.00 uur in België bestelt, jouw bestelling op zaterdag gratis bij je bezorgt wordt. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt het product op maandag bij je bezorgt.

14 dagen bedenktijd

Ben je toch niet tevreden over je aankoop? Dan kan je binnen 14 dagen, na ontvangst van de bestelling, van de aankoop afzien. Graag wel in de - indien redelijkerwijs - originele verpakking en staat retourneren. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je product te bekijken zoals je het in de winkel zou bekijken

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Download: Het Europees modelformulier voor herroeping.

 

Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat?

Natuurlijk. Als wij je bestelling nog niet hebben verzonden kun je deze vooraf annuleren, neem hiervoor contact met ons via de e-mail. .

Natuurlijk. Als wij je bestelling nog niet hebben verzonden kun je deze vooraf annuleren, neem hiervoor contact met ons via de e-mail [email protected].

Wat zijn de verzendkosten?

Alle verzendingen naar Nederland en België zijn gratis.