background collection

Keurmerken

Als je een refurbished iPhone gaat kopen, wil je er zeker van zijn dat je kwaliteit koopt.

In sommige gevallen valt een refurbished iPhone niet van een nieuwe iPhone te onderscheiden, maar in andere gevallen ziet de iPhone er gebruikt uit. Wij proberen dit al aan te geven door middel van sterren. Een ‘zo goed als nieuw’ toestel krijgt bij ons 5 sterren en een ‘goed’ toestel krijgt 4 sterren.

Refurbished keurmerken

Toch zou het goed zijn om een lijn te trekken en er een refurbished keurmerk op de markt komt. Remarketed is door het Ministerie van Economische Zaken en Uneto-VNI uitgenodigd voor een gesprek. We gaan met nog een aantal andere refurbished partijen rond de tafel zitten om de professionalisering van de refurbished markt te bespreken.

Uneto-VNI zal naar aanleiding daarvan een standaard voor refurbished iPhones inrichten. Verwacht wordt dat er in 2019 een refurbished keurmerk wordt gelanceerd!

Keurmerken van Remarketed

Gelukkig heeft Remarketed op dit moment al keurmerken waaraan je onze kwaliteit kunt zien. Wij hebben het Webshop Trustmark, Beslist.nl keurmerk én krijgen van onze klanten via Trustpilot een ruim voldoende!

Heb je nog vragen over onze kwaliteit of wil je graag meer informatie over onze refurbished iPhones? Neem dan gerust contact met ons op!

Daarom kies je voor ons
  • Kwaliteitscontrole op 79 punten
  • 30 dagen uitproberen
  • Gratis verzending
  • 3 jaar garantie
  • Afhalen bij 3.000 afhaalpunten
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis