background collection

Family is everything

Het einde van het jaar is in zicht. De dagen worden korter, en het is weer tijd om vaker met familie te zijn. Bij Remarketed begrijpen we dat en willen we je helpen meer uit je devices te halen. Hoe? Niet door nieuwe te verkopen, maar door samen met jou het maximale uit je huidige device te halen.

Word nu lid van de Remarketed Family

Sluit je aan bij onze community en geniet van altijd 5% korting en veel extra voordelen. Omdat we vinden dat goed zorgen voor jezelf én de planeet hand in hand gaan.


Onze Acties

  • Green Friday: Grijp je kans voor duurzame deals
  • Sinterklaas: Eerlijk en refurbished, dat is pas een échte verrassing
  • Kerst: Geef liefde én een langer leven aan je devices
  • Nieuwjaar: Start het nieuwe jaar fris met een device dat als nieuw is

Bekijk onze actiepagina voor de mooiste deals.


Waarom Remarketed?

Weet je wie de echte helden zijn? De mensen die durven te kiezen voor refurbished. Ja, dat ben jij!

Bij Remarketed zijn we meer dan een winkel; we zijn een familie. Een familie die jou helpt, begeleidt en voor je zorgt.

We kennen allemaal de bedrijven die je te dure producten verkopen. Bij ons geen onaangename verrassingen, maar kopen met Zekerheden.

Wat je bij ons vindt, is een bedrijf dat echt helpt. We staan klaar met reparaties, we kopen je oude telefoons terug en bieden nog veel meer.


Voor wie is Remarketed?

Als je deel wilt uitmaken van een community die als doel heeft jouw leven te verrijken door het gebruik van devices, dan ben je hier aan het juiste adres. Ons Zekerheden programma zorgt voor extra vertrouwen, zodat jij met een gerust hart kunt kiezen voor refurbished.

Maak het verschil. Word nu onderdeel van de Remarketed Family.


In lijn met de missie om in elke familie een remarketed device te hebben, zijn wij de voorlopers in de circulaire economie. We geloven dat het nu de tijd is om te kiezen voor een manier van leven die zowel onze klanten als de planeet ten goede komt.

Schrijf je nu in en profiteer zo lang jij wil.