Voor 23:59 besteld is morgen in huis

  •  Gratis thuisbezorgd
  •  2 jaar garantie
  •  Hoogste kwaliteit refurbished
  •  30 dagen bedenktijd
  •  Eenvoudig retourneren

Veelgestelde vragen

Bezorging

Indien een product op voorraad is, zullen wij dit duidelijk op de betreffende pagina vermelden. Vervolgens kun je voor een verzending binnen Nederland kiezen uit een 3-tal verzendmethodes en in België wordt je device de volgende dag gratis bezorgd. Verdere uitleg over de verzendmethodes vind je hieronder.

Same day delivery

Voor onze Nederlandse klanten bieden wij gratis same day delivery wanneer zij voor 10:00 uur bestellen.

Volgende dag bezorgd

Wanneer je voor 23.59 uur in Nederland en voor 18:00 uur in België besteld, heb je het product de volgende dag in huis (met uitzondering van zondag). Mocht je tijdens het eerste bezorgmoment niet aanwezig zijn, dan zal er een tweede bezorgmoment plaatsvinden. Indien je de tweede keer niet aanwezig bent, zal de bezorger een bericht achterlaten, waar en wanneer je het pakket kunt afhalen.

Bestel voor 23.59 uur vanuit Nederland en voor 18:00 uur vanuit België

Eerste bezorgpoging

Tweede bezorgpoging

Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Zaterdag Maandag Dinsdag
Zondag Maandag Dinsdag

 

Dit houdt dus in dat wanneer je op vrijdagavond voor 23.59 uur in Nederland en voor 18.00 uur in België bestelt, jouw bestelling op zaterdag gratis bij je bezorgt wordt. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt het product op maandag bij je bezorgt.

14 dagen bedenktijd

Ben je toch niet tevreden over je aankoop? Dan kan je binnen 14 dagen, na ontvangst van de bestelling, van de aankoop afzien.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

 

 

Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat?

Natuurlijk. Als wij je bestelling nog niet hebben verzonden kun je deze vooraf annuleren, neem hiervoor contact met ons via de e-mail. .

Natuurlijk. Als wij je bestelling nog niet hebben verzonden kun je deze vooraf annuleren, neem hiervoor contact met ons via de e-mail [email protected].

Wat zijn de verzendkosten?

Alle verzendingen naar Nederland en België zijn gratis.