Zo voorkom je dat je iPhone spontaan uitvalt

Geplaatst op 14 November 2016 - 14:55

Zo voorkom je dat je iPhone spontaan uitvalt
Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je bent net aan het internetbankieren met je smartphone of zit middenin een Whatsapp gesprek en ineens valt spontaan je telefoon uit. Hoe kan dat nou, want de batterij is nog voor minstens 25% vol. Er is een trucje wat je kunt toepassen om te voorkomen dat dit je nog eens overkomt.

De truc om spontaan uitvallen te voorkomen
Allereerst moet je ervoor zorgen dat de batterij van je refurbished iPhone volledig leeg is. Gebruik je telefoon dus eerst totdat hij inderdaad spontaan uitgaat omdat de batterij op 0% staat. Vervolgens laad je de telefoon op tot de volle 100%, ook als de 100% is bereikt laat je hem nog een poosje aan de lader liggen. Daarna reset je de telefoon, door de home knop en de vergrendelknop tegelijkertijd een aantal seconden in te drukken. Het Apple logo verschijnt en de iPhone start opnieuw op. Deze truc moet je vervolgens nog een keer herhalen. Dus weer de batterij geheel leeg maken en de telefoon opnieuw opladen tot 100%. Daarna een reset geven en als het goed is heb je nu geen last meer van een telefoon die spontaan uitvalt terwijl de batterij nog lang niet leeg is.

Hoe komt het dat de batterij uitvalt?
Een oplaadbare batterij moet altijd worden “getraind” om goed op te laden. Bij veel apparaten wordt dan ook geadviseerd om de batterij bij het in gebruik nemen de eerste keren volledig op te gebruiken en daarna volledig te herladen. Hierdoor voorkom je ook dat de batterij “lui” wordt en na verloop van tijd veel te snel leeg loopt zonder dat je het apparaat intensief gebruikt.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone