Zo maak je je iPhone direct sneller

Geplaatst op 19 April 2016 - 13:47

Zo maak je je iPhone direct sneller

Op een gegeven moment hebben we er allemaal last van; vertraging in de iPhone. Dit is ook niet gek, want we doen veel met de iPhone en zonder het te weten wordt er erg veel opgeslagen in het werkgeheugen van het toestel. We hebben in principe helemaal niets aan deze opgeslagen gegevens, maar het neemt wel ruimte in. Hierdoor wordt de iPhone trager en dit is erg vervelend. Gelukkig kan je het werkgeheugen van je iPhone in slechts drie stappen leegmaken, waarna je iPhone direct een stuk sneller is.

 

Drie eenvoudige stappen

Het is echt mogelijk om in drie stappen je werkgeheugen leeg te maken en zo je iPhone direct veel sneller te maken. Stap 1 is het ontgrendelen van je iPhone. Dit doe je waarschijnlijk tientallen keren per dag. Stap 2 is het inhouden van de aan/uit button. Houd deze een aantal seconden vast. Het Zet-Uit schermpje verschijnt en kunt de button loslaten. Stap 3 is het inhouden van de homebutton. Deze houdt je enkele seconden lang ingedrukt tot je vanzelf weer het beginscherm te zien krijgt. Klaar!

 

Ook op andere devices

Deze gemakkelijke handeling kan eventuele fouten uit de iPhone halen en maakt het werkgeheugen volledig vrij. Overigens werkt deze methode niet alleen om je iPhone sneller te maken. Het werkt ook bij de iPad en bij de iPod Touch. Je hoeft de handeling maar één keer uit te voeren om het werkgeheugen te legen. Meerdere keren achter elkaar is dan ook nutteloos. Wel kan je het eens per week uitvoeren om je iPhone op goede snelheid te houden.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone