Zo herstart of reset jij je iPhone

Geplaatst op 16 December 2016 - 14:16

Zo herstart of reset jij je iPhone 

Je refurbished iPhone herstarten of resetten doe je waarschijnlijk niet dagelijks. Het is zo dat verreweg de meeste iPhone gebruikers de iPhone dag en nacht aan laten staan, waardoor deze gewoonweg niet herstart hoeft te worden. Mocht je dit wel willen doen, of om welke reden ook moeten doen, dan houdt je de powerbutton ingedrukt tot je vanzelf in beeld de optie ziet verschijnen om je toestel uit te schakelen. Je kunt het icoontje vervolgens verschuiven naar rechts. Om de iPhone vervolgens weer aan te zetten houdt je de powerbutton ingedrukt tot je het Apple logo te zien krijgt.

 

Een harde reset uitvoeren op je iPhone

Veel iPhone gebruikers zijn bang dat er data verloren gaat bij een harde reset, maar dit hoeft niet het geval te zijn wanneer je de harde reset uitvoert zoals het hoort. Je houdt de homebutton en de powerbutton tegelijk ingedrukt. Je ziet dat de iPhone zichzelf nu gaan afsluiten en automatisch ook weer opstart. Dit proces duurt maximaal twintig seconden. Wanneer je het logo van Apple weer ziet in je beeld, dan kun je de buttons loslaten. Deze harde reset werkt op alle iPhone modellen tot en met iPhone 6S.

 

Een harde reset uitvoeren op je iPhone 7 (Plus)

Zoals aangegeven werkt bovenstaande techniek niet bij toestellen die na de refurbished iPhone 6S zijn verschenen. Voor een harde reset van je iPhone 7 (Plus) moet je de volume omlaag button en de vergrendelbutton ingedrukt houden. Verder werkt het hetzelfde. De verandering komt doordat de iPhone 7 (Plus) geen homebutton heeft.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone