Welke refurbished iPhones zijn het meest populair?

Geplaatst op 12 April 2016 - 12:39

Welke refurbished iPhones zijn het meest populair?

Refurbished iPhones zijn helemaal hot op dit moment, en dat is ook eigenlijk niet heel gek. Als je kiest voor een refurbished iPhone, dan koop je een iPhone die dan wel gebruikt is, maar die toch eigenlijk ook weer helemaal nieuw is. Het lijkt alsof de iPhone terug in de tijd is gegaan en weer als nieuw wordt aangeboden. Uiteindelijk gaat het toch om een tweedehands toestel, hoe je het ook wendt of keert, en daarom betaal je aanzienlijk minder voor een refurbished iPhone. Vaak betaal je slechts de helft van de oorspronkelijke prijs.

 

Niet zo populaire iPhones worden populair

Het is zo dat de iPhones die nieuw in de winkel niet erg populair waren ineens wel populair zijn in de vorm van een refurbished iPhone. Waarom? De iPhones waren aanvankelijk niet populair en de prijs moest zakken. Hierdoor zakt ook de prijs van het refurbished toestel. Dit betekent dat de iPhones die nieuw niet erg in trek waren nu behoren tot de goedkoopste refurbished iPhones. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de iPhone 5C. Deze deed het bijzonder slecht op de markt, maar is nu als refurbished iPhone juist bijzonder populair.

 

De iPhones met veel MB’s

Als we willen kijken naar alle iPhones die in de refurbished vorm erg populair zijn, dan valt er één ding op. Alle iPhones die erg populair zijn als refurbished iPhone hebben namelijk 32 of 64 MB. Dit heeft te maken met het feit dat je veel MB’s krijgt tegen een lage prijs.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone