Wat is een refurbished smartphone en wat zijn de voordelen?

Geplaatst op 30 November 2015 - 04:30

Wat is refurbished?

Refurbished, we horen het steeds vaker. En terecht! Het wint op dit moment aan populariteit, en daar zijn alle redenen toe. Toch is het voor veel mensen nog niet helemaal duidelijk wat een refurbished toestel nu precies is. Om die reden maken wij daar met dit artikel voor eens en altijd een einde aan.

Wat zijn refurbished iPhones?

Refurbished Apple iPhones zijn toestellen die eerder gebruikt zijn. Bij binnenkomst worden alle iPhones gecontroleerd (op 79 verschillende punten) door onze ervaren Apple specialisten. De binnen- en buitenkant wordt hierbij meegenomen. De iPhone wordt compleet schoongemaakt.

Natuurlijk pakken we de hardware van de tweedehands iPhone aan, maar daarnaast richten we ons ook op de software die op het toestel staat. Deze software updaten we waardoor de iPhone het weer goed doet. Waar nodig wordt de iPhone voorzien van nieuwe onderdelen. Bij het reviseren van de iPhone vervangen we altijd de batterij. Hierdoor doet deze het weer naar behoren. Net zo goed als een gloednieuwe iPhone!

 

Na een opknapbeurt van onze ervaren Apple specialisten, zijn de Apple refurbished smartphones weer zo goed als nieuw. Op deze manier krijg je een perfect werkende Apple iPhone, die niet van nieuw te onderscheiden is. Een refurbished iPhone is daarom dan ook geen tweedehands iPhone of een zomaar gebruikte iPhone.

Op deze manier geven we bij Remarketed.nl de Apple iPhone toestellen een tweede leven. Het mooie is dat je de service, kwaliteit én garantie krijgt waar Apple wereldwijd om bekend staat. Het is een pure win-win situatie! Jij bespaart honderden euro’s én het is ook nog eens duurzaam en beter voor het milieu. Een iPhone kopen, is dus in meerdere opzichten een perfect plan!

Waar komt de term refurbished vandaan?

Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Reviseren is het controleren en zonodig corrigeren van machines of documenten. Bij ons betekent de term refurbished: het controleren en corrigeren van iPhone toestellen. De werking, batterijduur en software zijn gecontroleerd. Alle niet werkende onderdelen worden vervangen door originele Apple onderdelen. Zo krijg je een toestel met een gloednieuw display en behuizing. Een refurbished product werkt dan ook net zo goed als een nieuwe iPhone, én is niet van een nieuw toestel te onderscheiden.

Bij veel refurbished aanbieders kan je refurbished toestellen niet zonder abonnement bestellen. Remarketed.nl daarentegen verkoopt alleen maar losse toestellen. Hierdoor kunnen we zowel particuliere- als zakelijke klanten tegemoet komen! Dit is ideaal in het geval van bijvoorbeeld een Sim Only abonnement.

Het aanbod aan refurbished iPhones

Op dit moment verkopen we bij Remarketed.nl de volgende refurbished toestellen aan Apple iPhones:

Wij hopen zo snel mogelijk de nieuwe iPhones van Apple te verkopen, zoals:

 

Ook qua geheugen zijn er zeer uiteenlopende mogelijkheden. Remarketed.nl geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende opties (dit is natuurlijk afhankelijk van het Apple model):

> Apple iPhone 16 GB

> Apple iPhone 32 GB

> Apple iPhone 64 GB

> Apple iPhone 128 GB

Wat krijg je bij een refurbished toestel van Remarketed.nl?

 • Een geheel krasvrije refurbished iPhone waarvan het display en de behuizing gloednieuw zijn
 • Nieuwe onderdelen, zoals een nieuwe accu (microfoon, knopjes of speakers)
 • 2 jaar garantie (24 maanden garantie)
 • Gratis verzending én levering binnen 24 uur
 • USB-lader/kabel, headset en simkaart verwijder tool
 • Retourrecht waarbij je binnen 14 dagen gratis je toestel kan retourneren (+ geld terug krijgt)
 • Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis!  

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een fraai principe. Naast het feit dat het goedkoper is dan nieuwe Apple iPhone én tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardige telefoons zijn, levert het je vele voordelen op. De grootste voordelen van een refurbished iPhone van Remarketed.nl:

* Flinke besparing: Je bespaart honderden euro’s, terwijl een refurbished product niet van nieuw te onderscheiden is. Je ontvangt een smartphone die letterlijk als nieuw is.

* Supersnelle bezorging: Bij het kopen van een refurbished iPhone vóór 23:59 uur besteld, dan ontvang je dit artikel de volgende dag. Netjes gesealed en in de doos! Binnen 24 uur geheel kosteloos bezorgd. Het is meer dan alleen maar een iPhone kopen, je koopt ook geweldige service.

* Professioneel gereviseerd: Jouw iPhone is gereviseerd door ervaren Apple specialisten op 79 verschillende punten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jij een perfect werkende iPhone ontvangt.

* Stevige garantie: Een gevoel van garantie is prettig. Remarketed.nl zorgt ervoor dat altijd 2 jaar garantie (24 maanden garantie) op elk toestel hebt. Dit is uiteraard inclusief gratis vervangservice.

* Niet goed, geld terug: Je hebt de mogelijkheid om geheel gratis jouw nieuwe telefoon te retourneren binnen 14 dagen.

* Sterke batterij: Jouw iPhone is vergelijkbaar met een marathonloper. Je hebt urenlang plezier van het toestel.

* Gloednieuwe binnen- en buitenkant: Het toestel is voorzien van een nieuwe binnen- en buitenkant. Zo ben je 100% verzekerd van een perfect werkend toestel.

* Geen vaste kosten: Met onze losse toestellen heb je alle vrijheid om een abonnement te kiezen wat je wilt. Geen vaste kosten, geen torenhoge tarieven, maar de ruimte om rustig een keuze te maken. Ideaal voor particuliere en zakelijke klanten.

* Geheugen: Qua geheugen heb je een zeer ruime keuze uit verschillende grootte. Zo kan je kiezen uit een Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 32GB, Apple iPhone 64GB, Apple iPhone 128GB.

 

Verschil tussen refurbished iPhones en tweedehands iPhones

Het verschil tussen nieuwe iPhones en refurbished iPhones is nu duidelijk, maar wat is het verschil tussen refurbished iPhones en tweedehands iPhones:  


Refurbished iPhones                                                    

Tweedehands iPhones (A-klasse)                                  

 • Gecontroleerd op 79 punten
 • Nieuwe batterij
 • 100% functioneel
 • Geheel krasloos, niet van nieuw te onderscheiden
 • Gecontroleerd op 79 punten
 • Nieuwe batterij
 • 100% functioneel
 • Lichte gebruikssporen zijn mogelijk

Wij bieden refurbished smartphones van Apple aan in twee gebruikscategoriën:

 • Zo goed als nieuw
 • Goed

Benieuwd naar de verschillen in deze categorieën? Lees onze productcondities.

Refurbished iPhone bestellen

Wil je een refurbished Apple iPhone kopen? Het bestelproces van Remarketed.nl is heel eenvoudig. Je maakt een keuze uit het ruime aanbod aan refurbished iPhones. Vanuit het winkelwagentje kies je voor de knop ‘bestelling afronden’. Vul netjes je gegevens en eventuele kortingscode in. Kies dan één van de onderstaande betaalmethoden:

 • iDeal
 • Maestro
 • Bancontact / Mister Cash
 • Bankoverschrijving
 • Visa
 • MasterCard


Nadat de betaling bij Remarketed.nl binnenkomt, verzenden wij jouw nieuwe toestel binnen de gestelde verzendtijd. Hulp nodig? Heb je vragen of opmerkingen over het bestelproces of over refurbished iPhones online? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected]. Een losse iPhone bestellen doe je bij Remarketed.nl, want dan weet je dat je helemaal goed zit! Meer vragen over onze service? Lees onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone