Wat is de betekenis van refurbished?

Geplaatst op 22 April 2016 - 07:01

Wat is de betekenis van refurbished?

De afgelopen jaren heeft Remarketed.nl snel naam gemaakt als online specialist in refurbished iphones. Wij verkopen een breed scala aan refurbished telefoons van topmerken zoals Samsung en Apple en hanteren daarbij strikte kwaliteitseisen. Toch merken wij dat de betekenis van het woord ‘refurbished’ bij veel mensen nog niet helemaal duidelijk is.

Vaak worden tweedehands telefoons en refurbished telefoons bijvoorbeeld met elkaar verward. Dat is zonde, want de twee verschillen wel degelijk behoorlijk van elkaar. Zowel gebruikte als refurbished telefoons hebben elk hun eigen specifieke voordelen. Remarketed.nl verkoopt beide typen telefoons, zodat u zelf de optimale keuze kunt maken op basis van uw wensen.

Refurbished betekenis: wat is het verschil met tweedehands?

De refurbished betekenis komt ongeveer overeen met de betekenis van het woord ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone is bijvoorbeeld een gebruikte iPhone die volledig is gereviseerd. Dit betekent dat het apparaat zowel van binnen als buiten grondig is vernieuwd en door alle nieuwe onderdelen nauwelijks verschilt ten opzichte van een nieuwe iPhone.

Een tweedehands iPhone is weliswaar ook een toestel dat al eens eerder is gebruikt, maar heeft niet dezelfde gedegen revisie ondergaan als een refurbished exemplaar. Een tweedehands iPhone is hierdoor vaak goedkoper dan een refurbished toestel. Elke tweedehands iPhone bij Remarketed.nl is echter strikt gecontroleerd en verkeert hierdoor nog altijd in prima staat.

Refurbished iPhone 4S of 5S: een goede keuze?

Een refurbished telefoon zoals een refurbished iPhone is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een betaalbaar alternatief voor een high-end iPhone. Met name oudere modellen zoals een refurbished iPhone 4S of een refurbished iPhone 5S zijn via Remarketed.nl heel voordelig te krijgen, terwijl ze anno 2016 nog altijd moeiteloos mee kunnen.

De traditionele nadelen van een tweedehands telefoon zoals een scherm met krassen of slecht functionerende knoppen zijn bij een refurbished iPhone niet van toepassing, want elke gereviseerde iPhone wordt bij Remarketed.nl voorzien van een geheel nieuw scherm en nieuwe knoppen. Ook krijgt elk toestel een nieuwe batterij zodat de telefoon lange tijd aan kan blijven.

Refurbished betekenis bij Apple of Samsung telefoon

Remarketed.nl verkoopt zowel refurbished telefoons van Apple als van Samsung. Bij beide merken verloopt het revisieproces exact hetzelfde. Dat betekent dat wij alleen gebruik maken van originele Apple en Samsung onderdelen en dat elk toestel voorzien wordt van de nieuwste software voor een optimaal functioneren.

De refurbished telefoons van Remarketed.nl zijn zelfs dusdanig opgeknapt dat u op elk refurbished toestel standaard 12 maanden ontvangt. In geval van vragen of problemen kunt u geheel kosteloos gebruik maken van onze behulpzame klantenservice. Meer informatie? Mail naar [email protected] of neem contact op via +31 85 0043 960.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone