Waarom een iPhone zonder abonnement aanschaffen?

Geplaatst op 8 March 2016 - 18:43

Loopt het abonnement van uw huidige mobiele telefoon bijna af en bent u toe aan een nieuw model? Het hoeft niet per definitie aantrekkelijker te zijn, om te kiezen voor een nieuwe iPhone in combinatie met een verlenging van uw huidige abonnement. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een iPhone zonder een abonnement? Er zijn verschillende manieren om een nieuwe iPhone tegen een lage prijs aan te schaffen, zonder vast te zitten aan een mobiel abonnement. Dit is bijvoorbeeld aantrekkelijk als u weinig gebruik maakt van uw mobiele telefoon en uw bundel voor mobiel bellen en internetten vrijwel nooit volledig opmaakt in een maand. Met een prepaid simkaart betaalt u alleen voor de minuten en megabytes aan mobiel internet die u ook daadwerkelijk verbruikt in een maand. 

Een refurbished iPhone kopen

Een van de mogelijkheden die u heeft wanneer u een iPhone zonder abonnement aan wilt schaffen, is het kopen van een refurbished iPhone. Er bestaan veel misverstanden over refurbished iPhones! Zo denken veel consumenten dat een refurbished iPhone overeenkomt met een tweedehands iPhone, die u van een andere particulier koopt. Dit is echter niet het geval, integendeel! Een refurbished iPhone is weliswaar een tweedehands toestel, maar deze wordt volledig voor u nagekeken en schoongemaakt. Losse onderdelen worden gecontroleerd op slijtage of beginnende beschadigingen en ook de software wordt opnieuw op het toestel geïnstalleerd. De binnenzijde van het toestel wordt schoongemaakt, zodat al het stof uit het toestel verwijderd is voor we deze aan u verkopen. Zo heeft u een vrijwel nieuwe iPhone, die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die aan een refurbished iPhone gesteld worden.

Garantie op een refurbished iPhone

Buiten het feit dat een refurbished iPhone vaak kwalitatief beter is dan een tweedehands toestel van een particulier, krijgt u hier tevens garantie op. De meeste aanbieders van refurbished iPhones bieden een garantie van een jaar na aankoop, zodat eventuele defecten voor u verholpen kunnen worden. In sommige gevallen krijgt u twee jaar garantie op een iPhone uit ons assortiment.

Mobiel internet op een refurbished iPhone

Wanneer u veel mobiel internet gebruikt, kan het aantrekkelijker lijken om te kiezen voor een iPhone in combinatie met een mobiel abonnement. Dit hoeft niet per definitie zo te zijn! Allereerst kunt u kiezen voor een losse iPhone in combinatie met een prepaid simkaart, die u de mogelijkheid biedt om af en toe te internetten op uw telefoon. In dit geval is het raadzaam om vooral gebruik te maken van een Wifi-netwerk. Ook kunt u kiezen voor een losse internetbundel, bijvoorbeeld in de vorm van een sim only abonnement. Deze abonnementen zijn veel goedkoper, dan abonnementen die in combinatie met een iPhone worden aangeboden.

Meer weten over de voordelen van een refurbished iPhone?

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone