Vanaf nu ook offline Prisma gebruiken

Geplaatst op 16 September 2016 - 10:03

Vanaf nu ook offline Prisma gebruiken

Eén van de meest populaire foto-apps op de iPhone is Prisma. Dit is een app waarmee je op unieke en eenvoudige wijze foto’s en afbeeldingen kan bewerken. Tegenwoordig zien we nog maar weinig volledig originele foto’s verschijnen, bijvoorbeeld op social media. Bijna iedereen heeft wel een fotobewerking app op de iPhone staan. Verreweg de meest gebruikte app onder de iPhone-bezitters is Prisma. Voor de actieve gebruikers is het dan ook leuk om te weten dat deze app nu ook offline gebruikt kan gaan worden.

Nog niet volledig over op offline

Met de nieuwe Prisma update is er een functie toegevoegd die ervoor zorgt dat je ook offline met de app aan de slag kan. Dit was dan ook een grote wens van velen, want het feit dat dit niet mogelijk was heeft wel vaker voor vervelende obstakels gezorgd. Prisma zelf geeft aan dat de offline modus het grootste deel van deze hindernissen uit de weg ruimt, zoals het erg lang wachten op het plaatsen van een filter. Daarnaast geeft Prisma ook wel aan dat niet alle online-filters ook beschikbaar zijn in de offline modus. Het grootste deel is wel ook offline te gebruiken.

Binnenkort ook voor video’s

Op dit moment is Prisma echt nog alleen gebruikt om foto’s en afbeeldingen te bewerken op de iPhone, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een mogelijkheid om de filters ook te gebruiken voor het bewerken van videomateriaal. Dit zal de app, die in zeer korte tijd is uitgegroeid tot één van de meest populaire apps, nog interessanter maken voor iPhone-gebruikers. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone